Als Je Achternaam Bos Is

Als je achternaam Bos is, dan heb je het net als Paul en Ester best moeilijk bij het kiezen van een naam voor je kind dat binnenkort geboren moet worden.

Niet alleen Bas Bos, Jan Bos, Jos Bos, Theo Bos, Thomas Bos en Wouter Bos zijn vanwege naamgenoten en pestgevoeligheid uit den boze, maar volgens Paul en Esters vrienden lijkt ook Roy Bos niet zo’n goed idee.

Ik zou daaraan graag toevoegen: Bart Bos. Klinkt toch alsof er bij BNN iets fout is gegaan 🙂 En ook Bloem Bos en The Bos zijn misschien niet zo’n goed idee.

(Voor meer bekende Bossen zie dit wiki rijtje: Ad, Ben, Bert, Burny, Corstiaan, Dick, Dirk, Frederik, Kees, Marco, Peter, Piet en Tamara. Ik mis trouwens Stef “Papa ik hou steeds meer van jou” Bos).

7 antwoorden op “Als Je Achternaam Bos Is”

 1. Ik ken een Hugo Bos, die daar op zich ook niet zo heel blij mee is gezien zijn bekende naamgenoot Hugo Boss van de parfum.

  1. Vd parfum..
   Oorspronkelijk een kledingmerk met als uitstapje en uitbreiding parfum.
   Net als heel veel merken.

 2. Ik ken ene Bas Bos. Ik vind het nog steeds een rare vondst. Bas is leuk, maar niet als je Bos heet.

 3. Haha, leuk onderwerp! Ik ben met een Bos getrouwd en vond het heel jammer dat er een aantal erg leuke namen afvielen vanwege de achternaam: Boaz, Benjamin (wordt toch afgekort tot Ben Bos en dan denk ik automatisch aan Ben Bot), Noor, Benthe…
  Verder is Hugo dé familienaam bij de Bossen 🙂 en ik ken een Bart Bos, aardige vent hoor 😉

Reacties zijn gesloten.