Anna & Karlijn

Afgelopen week zijn twee in-heel-Nederland-beroemdheden bevallen van dochters.

Model Karen Mulder en een niet bij naam genoemde partner zijn ouders geworden van een dochter Anna.

Ik vind het een mooie klassieke naam, en eigenlijk de enige meisjesnaam in de top 10 die maar mooi blijft.

En vandaag beviel presentatrice Maureen du Toit van een dochter Karlijn.

Zij en haar man Danny waren al ouders van een dochter Rosalie, die in 2004 werd geboren.

Ook al twee namen die een lange houdbaarheid hebben. Alhoewel ik bij Karlijn altijd moet denken aan het zusje van Catootje, maar dat houdt vast wel een keer op.

Nieuws via Saartje en Laura van Dun.

7 antwoorden op “Anna & Karlijn”

 1. Leuke namen! Anna is een klassieker en blijf mooi. Al is het natuurlijk wel jammer dat het zo populair is nu. Ik had de naam trouwens niet gedacht bij Karen Mulder. Beroemdheden geven hun kids tegenwoordig zulke bijzondere namen…

  Karlijn vind ik ook een erg leuke naam. Ik heb de associatie met Jan, Jans & de kinderen niet, want mijn nicht heet ook Karlijn. Ik vind de combi, Rosalie en Karlijn, goed geslaagd. Het is niet een combi die erg voor de hand liggend is, dus dat is erg mooi. Ik denk wel dat ik bij Rosalie Karlijn met een -c- had geschreven.

 2. Gelukkig! Weer een logje!
  Ik maakte me al een beetje zorgen omdat het zo rustig is op het voornamenfront…

  Anna vind ik een leuke naam hoewel enigszins afgezaagd geworden. Karlijn is niet bepaald mijn smaak! Het kan erger, maar ook stukken beter.

 3. Ik houd niet van Rosalie en ook niet van Karlijn, maar het zijn gewone namen die goed bij elkaar staan. Anna vind ik ook niet supermooi, Anne vind ik dan leuker.

 4. Mijn voorkeur gaat ook naar Anne ipv Anna, Anna heeft mij een iets te hoog A-gehaalte, al wordt het op z’n Engels uitgesproken als Enna… Karlijn vind ik persoonlijk wel een leuke naam.

 5. Mijn voorkeur gaat ook naar Anne ipv Anna, Anna heeft mij een iets te hoog A-gehaalte, al wordt het op z’n Engels uitgesproken als Enna… Karlijn vind ik persoonlijk wel een leuke naam.

 6. Ik vind Anna eigenlijk juist leuker dan Anne. Karlijn zou ik zelf met een C schrijven, maar het blijft een leuke naam.

  P.S. Karlijn doet inderdaad wel denken aan de zus van Catootje:)

 7. Ik vind Rosalie en Karlijn heel erg leuk want mijn zus heet ook Karlijn.

Reacties zijn gesloten.