Anouk is zwanger van haar zesde kind!

Zangeres en The Voice of Holland-coach Anouk is in verwachting van kind nummer 6. De aanstaande vader is Dominique Schemmekes (21).

Vorig jaar vertelde de 40-jarige Anouk over de herhaalde miskramen die ze na de geboorte van haar jongste zoon had gehad. Dit jaar wordt dan toch een zesde kindje verwacht.

De Telegraaf meldt dat dat ook de laatste baby gaat worden: “Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.”

The Notorious B.I.G. 😄💕 #6️⃣✔️

Een foto die door anouk is geplaatst op

Anouk heeft al vijf kinderen

Ze kreeg eerder drie kinderen met muzikant Remon Stotijn (nu 40): zonen Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10).

Zoon Jesiah Dox (5) kwam voort uit een relatie met Unorthadox (nu 34). De rapper, die eigenlijk Robert Coenen heet, had toen al twee kinderen: zoon Jonathan en een dochter Jera Guadalupe.

Basketballer Seraino Dalgliesh (nu 25) is de vader van zoontje Sion Jethro (1,5).

My babies ❤️ #TTT Pic by @nayqueenoffades

Een foto die door anouk is geplaatst op

Broertje of zusje?

Wat vond Nederland van de namen van Anouks kinderen? De zangeres blijkt ook hier over een pioniersblik te beschikken. Benjamin (zonder h weliswaar) is nogal in populariteit gestegen sinds het begin van de jaren ’00. Daarnaast introduceerde ze de namen Elijah (nu al 76 jongens per jaar), Phoenix, Isaiah en Sion bij het grote publiek en volgden er al snel talloze naamgenootjes.

Dominique en Anouk zijn nu ongeveer een jaar samen. Ik ben heel benieuwd of ze wéér zwanger is van een zoon, of dat Phoenix er eindelijk een zusje bij krijgt. Zou ze nog eens zo’n bijzondere naam kiezen?

3 antwoorden op “Anouk is zwanger van haar zesde kind!”

  1. Ik heb nog wel wat inspiratie in het hoekje bijbel meets raggae:

    Caleb, Nathaniel, Isac, Ithai, Moses, Silas, Zachariah, Zebulon, Marley, Pax of Zixx (haha) voor een jongen,

    Delilah, Jerusha, Jezebel, Shiloh, River, Jada of Thelma voor een meisje.

    1. Of Jahnesta of Irie voor een meisje, kwam ik ook nog tegen 🙂

  2. Wat lijken Elijah en Jesiah eigenlijk op elkaar! Ik hoop niet nog een iah naam.

Reacties zijn gesloten.