Britney Spears Noemt Zoon S.pierce

[15-9-2006]: Lia, Christine, Hélène, Floor, Noortje, Karin en Kim mailden bijna tegelijk over de einduitslag!

Britney Spears (24) en echtgenoot Kevin Federline (28) hebben hun tweede zoon Sutton Pierce genoemd.

De zangeres had graag gezien dat het jongetje geboren zou worden op dezelfde dag dat zijn broer Sean Preston een jaar oud zou worden.

Dat is op twee dagen na niet gelukt, maar de broertjes delen wél bewust dezelfde initialen. De nieuwe baby wordt in de roddelbladen al SP 2.0 genoemd, en ook wel S.Pierce (als een verwijzing naar "Spears").

[08-09-2006] The Hollywood Gossip meldt dat zangeres Britney Spears, die over een week haar tweede kind verwacht, al klaar is met haar namenlijstje.

Volgens dit online roddelblad krijgt ze een dochter, die ze Jailynn zal noemen, een mix van de namen van Spears vader Jamie, haar moeder Lynn en haar zusje Jamie Lynn.

Tijdens haar zwangerschap van Sean Preston (2005) had ze voor een meisje nog Addison Shye in gedachten. Later zou het Emma Lynne worden. Vlak voor de bevalling werd het Charlie.

En ter herinnering: Kevin Federline, de vader van Sean Preston (2005) is vader van twee andere peuters bij ex Shar Jackson: dochter Kori (2002) en zoon Kaleb Michael Jackson (2004). Deze dame werd eerder al moeder van zoon Donnie en dochter Cassie.

Ik kan alleen maar hopen op een jongetje. Ik vind Sean verreweg de beste naam waarmee een celeb het afgelopen jaar kwam!