Celebs zijn ineens vader

Hugh Grant
Hugh Grant (foto: Julien Rath voor Wikipedia)

Afgelopen week kregen maar liefst drie beroemdheden een kind waar ze niets vanaf wisten. Of wilden weten.

Om met de belangrijkste (?) liefdesbaby te beginnen: Justin Bieber (17) zou deze zomer een kind hebben gekregen met een fan, Mariah Yeater (20). De kleine Tristan Trystin Tristyn Anthony kan over een paar jaar teruglezen hoe hij tijdens een 30 seconden durende ‘ontmoeting’ in een wc is verwekt. Misschien dat hij zaterdag kleertjes aan het shoppen was in de Amsterdamse PC Hooftstraat?

Dan de voormalige droom van iedereen die in de jaren zeventig is geboren: Hugh Grant (51). Pas deze week werd bekend dat zijn ex-vriendin, de Chinese actrice Tinglan Hong, in oktober bevallen was van een dochtertje genaamd Jessica. De romcom acteur is ook peetvader van Damian (9), de zoon van zijn ex-vriendin Liz Hurley.

Tot slot is daar op Nederlandse bodem Rob Kamphues (50), die vorig jaar een paar keer uit is geweest met ene Mona-Liza Machado (36). Zomerbaby Monica-Louise is een mooie herinnering aan de koude kerstdagen van 2010, zij het dat de KRO-presentator niet gelooft dat het zijn dochter is. Kamphues heeft met zijn ex-vrouw zoons Bo (12) en Mees (8).

Hmmm. Niet mijn namen.

10 antwoorden op “Celebs zijn ineens vader”

 1. Gingen er niet geruchten dat Hugh Grant’s dochter Bamboo zou heten? Dan vind ik Jessica toch een stuk beter.

  1. De moeder heeft het inderdaad over Bamboo gehad. Dan hopen we maar dat dat een grappige bijnaam voor de kleine is.

   1. ja bamboo is een bijnaam.

    Hugh Grant recently announced that he’s the dad of a baby daughter but hasn’t confirmed her name yet. It has been reported that it’s Jessica. The ex-boyfriend of Tinglan Hong recently spoke to the press and revealed that the baby has been given a traditional Chinese moniker which translates to Happy Accident.

    Robert Hodge, whom Tinglan dated before her brief relationship with Grant, also says that the baby’s nickname is Bamboo.

 2. Monica en Louise los van elkaar vind ik leuke namen. Vooral Monica.
  Maar samen net iets te veel van het goede.

  1. Het klinkt mij teveel als Monica Lewinsky en daarmee de Lewinsky affaire…

 3. Is het niet Tristyn ipv Trystin? Allebei verkeerd natuurlijk…

 4. Is Hugh dan niet van 1960 als hij al in de vijftig is? Dus niet in de jaren zevenig geboren lijkt mij. Sorry ben nogal een pietlut.

Reacties zijn gesloten.