Ex-spicegirl Halliwell Bevalt Van Bluebell Madonna

In de categorie "Omdat dit mijn log is en ik dus zo nu en dan best over ex-bekende mensen mag schrijven die nu kinderen krijgen terwijl dit log eigenlijk alleen over voornamen gaat"

Zondagnacht beviel ex Spice Girl Geri Halliwell van een dochter.

De vader van het meisje zonder naam schijnt ex-vriendje Sacha Gervasi te zijn, maar dat weet (bijna) niemand zeker. Gervasi is een televisie-script-schrijver, met wie de roodharige vorig jaar een paar weken iets had.

Omdat Halliwell de ex (alweer ex) drugsgebruiker uit haar leven heeft gebannen, waren in de verloskamer enkel mamma Halliwell en huishoudster Anna Maria aanwezig.

Bijzonder Belangrijk Detail: de verloskundige, Malcolm Gillard, was dezelfde die hielp bij de geboorte van Brooklyn en Cruz, zoons van David Beckham en mede-ex-Spice-Girl Victoria.

Halliwell meldde eerder dat ze de namen Leonardo en Stella in gedachten heeft voor spruit I.

[EDIT 23 mei 2006] Vandaag is bekend gemaakt dat het meisje Bluebell Madonna is genoemd.

Bluebell Volgens Halliwell heeft ze Bluebell tijdens de laatste weken van haar zwangerschap gekozen, omdat ze de wilde hyacinten overal zag tijdens haar wandelingen in een park.

Doorslaggevend voor haar keuze was haar moeder, die haar vertelde dat de plantsoort op uitsterven staat. Halliwell vindt de naam bijzondere bloem precies goed voor haar dochter.

Bluebells tweede naam, Madonna, refereert aan de dramatische manier waarop het meisje ter wereld kwam. Toen de dokter Bluebell uit Halliwells buik haalde na de keizersnede, had ze beide armen in de lucht en krijste ze het uit, "alsof ze de wereld wilde vertellen ‘Hier ben ik’".

Op de nominatie stond overigens ook Scarlett, naar Scarlett O’Hara, omdat dat haar "fictieve heldin" is.

Er is NL sinds 1983 maar één meisje met deze naam geboren.