Geef Baby 15 Een Naam

Het Belgische echtpaar Brigitte Dillen en Ivo Driessens verwacht in januari 2007 hun vijftiende kind. De uitdaging zit ‘m niet langer in de bevalling, maar in het vinden van de perfecte naam.

Al hun kinderen hebben een voornaam die op een *y eindigt; de lezers van de Gazet Van Antwerpen mogen een naam voor hun jongste spruit helpen bedenken.

Familie_driessens_vijftien_kinderenWendy (20), Cindy (18), Jimmy (17), Brendy (16), Sonny (15), Sandy (14), Purdy (13), Chardy (9), Yorry (8), Yony (6), Britney (5), Yenty (3), Ruby (2) en Xanty (1) kijken met spanning uit naar de geboorte van hun nieuwste broertje of zusje.

"Mijn vrouw heeft altijd gezegd dat ze ten laatste op haar veertigste wil stoppen met kinderen krijgen. Dat is nog drie jaar. Tijd om haar droom, een tweeling baren, te realiseren", aldus vader Ivo.

De kwestie heeft op weblogland nogal wat negatieve reacties losgemaakt; zowel de 2.700 euro "kindergeld" die het gezin maandelijks ontvangt als hun opvallende naamkeuze zijn onderwerp van gesprek.

Mochten de lezers hier nog spannende ideeën (voor de naam) hebben, mail dan naar De Gazet. En natuurlijk even hier melden wat je hebt ingestuurd, ik ben benieuwd!