Miss World 2011 heet Ivian Lunasol

Miss World 2011
Miss World 2011 (foto: Megamedianews.in)

De 22-jarige Ivian Lunasol Sarcos Colimenares werd afgelopen weekend Miss World 2011. De Venezolaanse schoonheid liet de Nederlandse deelneemster Jill Lauren de Robles achter zich in de competitie.

Ook de Belgische Justine De Jonckheere en de Antilliaanse beauty queens Monifa Jansen (Curaçao), Benazir Charles (Bonaire) en Gillain Berry (Aruba) wonnen niet.

Alle nationale missen werden naar Londen afgevaardigd in de hoop daar middels avondjurken- en bikiniparades voor een betere wereld te zorgen. Ach, als ze maar mooie namen leveren, ben ik al blij.

Unieke namen

Slechts zes dames bleken een naamgenoot te hebben: Gabriela (Chili en Mexico), Sara (Finland en Wales) en Sylvia (Nigeria en Uganda). Alle andere deelneemsters hadden een unieke naam.

Sommige namen zijn voor ons land wel héél uniek: Darling, Karabo, Lourdes, Orthodoxia en Pushpika komen uit respectievelijk Nicaragua, Botswana, Guatemala, Cyprus en Sri Lanka.

Miss Inspiratie

Tussen de 113 deelneemsters zaten vanzelfsprekend een hoop namen die in het thuisland ongetwijfeld als doorsnee zouden worden bestempeld, maar die het hier niet zo goed zouden doen. Gelukkig waren er ook nog wat namen die hier bekend zijn, maar niet vaak gegeven worden!

 1. Alexandra
 2. Alize Lily
 3. Axelle
 4. Beatriz
 5. Claire Marie
 6. Donia
 7. Eleni
 8. Ella
 9. Erin
 10. Holly
 11. Ieva
 12. Isi
 13. Ivian
 14. Jana Lynn
 15. Jill Lauren
 16. Joelle
 17. Juceila
 18. Justine
 19. Lana
 20. Lee-Ann
 21. Maja
 22. Malina
 23. Midori
 24. Milica
 25. Nazira
 26. Nicoline
 27. Odilia
 28. Riza Raquel
 29. Sabrina-Nathalie
 30. Siera
 31. Sigrún Eva
 32. Taisha
 33. Tania
 34. Vesna
 35. Zhanna

Ik weet dat jullie zeer verdeeld zijn over Odilia, maar mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik ‘m ergens tegen kom. De winnende naam – Ivian – vind ik wat mannelijk, maar wel mooi van klank. Axelle, Beatriz, Justine – gebruik deze namen voordat iemand anders ze inpikt!

 

6 antwoorden op “Miss World 2011 heet Ivian Lunasol”

 1. Apart lijstje wel!
  Mijn favorieten hiertussen zijn Erin, Ivian en Sigrún. Van Ivian had ik ook nog nooit gehoord, maar ik vind de klank inderdaad heel mooi!
  Namen in het lijstje die ik ook mooi vind, maar iets minder favoriet zijn, zijn Justine, Lana en Odilia.

 2. Ik had ook nooit van Ivian gehoord. Ik krijg het gevoel, dat er een V mist. Ik vind er wel leuke namen tussenzitten, maar geeneen springt er echt uit.

 3. Ivian, onbekend maar best leuk. Ella en Justine mooi. Maja grappig.
  Odilia, leuk voor tweede naam ofzo.

 4. Leuk: Odilia, Claire Marie en Ella.
  Verder wel een paar namen die “wel kunnen” zoals Nicoline en Justine.

 5. Odilia vind ik erg mooi, maar zou dan toch eerder voor Olivia gaan (helaas gaat die bij ons niet werken, ben zelf 1.89 en was als kind erg dun, dus als onze dochter dan op mijn zou lijken moet dat arme kind als Olijfje door het leven…)
  Claire vind ik ook erg leuk, maar zal ‘m hier ook niet worden.

Reacties zijn gesloten.