Over Mannen Die Hun Afspraken Slecht Nakomen

Ik moest even nadenken over of ik deze post zou gaan plaatsen. Het gáát over voornamen, maar het voelt een beetje vreemd. Ik geef even geen linkjes, om onbedoelde clicks te vermelden. Als je het allemaal graag met eigen ogen wil zien, vind je de informatie makkelijk genoeg.

Op Webwereld las ik een bericht over een sm meesteres die sinds kort de namen en telefoonnummers van haar klanten publiceert.

Dat wil zeggen, van de (meestal) mannen die niet komen opdagen voor een eerder gemaakte afspraak met de Antwerpse blondine.

Even los van morele oordelen over haar werkzaamheden en bedrijfsvoering, was ik natuurlijk wel nieuwsgierig naar hoe die lijst er dan uit zou zien. Hebben mensen die hun sm meesteres laten zitten andere namen dan de doorsnee Belg?

Ik bleek er per sms twee euro voor te moeten betalen, wat mij niet zo’n verstandig idee leek, op een pornosite. En zo graag wilde ik die lijst nou ook weer niet zien.

Even slim googelen en daar verscheen alsnog een keurige excelsheet in beeld.

Er staan 142 mannen (en een enkele vrouw) op de lijst (mei 2006 – mei 2007): 120 mensen komen uit België, 19 uit Nederland, 2 uit Duitsland en 1 uit Frankrijk.

Maar liefst 7 van hen heten Peter, gevolgd door Frank (6), Jan, Danny, Marcel (4), Francis, Luc en Mark (3). Onder de Nederlanders twee keer een Peter, en twee keer een René.

Ter vergelijking, de top 10 onder Vlaamse mannen die tussen 1960 en 1969 zijn geboren luidt: Patrick, Marc, Luc, Dirk, Peter, Johan, Geert, Jan, Danny en Frank.

Mannen die hun meesteres vergeten af te zeggen, zijn blijkbaar doorsnee mannen. Of ze hebben hun schuilnaam treffend gekozen. *grinnik*

2 antwoorden op “Over Mannen Die Hun Afspraken Slecht Nakomen”

  1. Haha Chantal, ik moet meteen denken aan een willekeurige duistere aflevering van Jambers. Een beeld dat ik niet per sé nodig heb voor deze zonnige woensdagmiddag 🙂

Reacties zijn gesloten.