Reckless Romeo Krijgt Zevende Kind

Zeven jaar, zeven vrouwen, zeven kinderen. Zo opende The Sun vandaag met het blijde nieuws dat de Britse Keith MacDonald alwéér vader wordt.

De Britse kranten melden dat de serial love rat, ofwel Reckless Romeo, in augustus zijn zevende kind in zeven jaar verwacht. Bij de zevende vrouw, inderdaad.

De werkloze MacDonald is 21 jaar oud en benadrukt dat hij al zijn kinderen onderhoudt: al is het dan via bijstandsuitkeringen die de Britse overheid aan de zes moeders overmaakt.

De eerstvolgende aanstaande moeder, Stacy Barker (20), woont nog bij haar ouders. Ze vertelt dat ze erg blij is met haar zwangerschap en de sekse pas bij de geboorte wil horen.

En dan ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar de namen die alle halfbroers- en zussen hebben gekregen 🙂

MacDonalds eerste kind, Jamie Leah, werd geboren toen hij 15 was. Hij verliet haar moeder, Michelle Purvis (28) vlak na de geboorte.

De volgende moeder was Charlotte Anderson (21), die beviel van Kady.

Kind nummer drie werd door moeder Jordan Banks (19) Angelis genoemd. Hij verliet zijn voormalige buurmeisje zodra hij hoorde dat ze zwanger was.

June Garrick (20) beviel slechts een maand na de geboorte van Angelis van MacDonalds vierde kind: een zoon Brandan.

Stephanie Jubb (18) beviel van kind 5 en meldde desgevraagd haar kind precies niet als MacDonald op te gaan voeden.

Kelly Bonner (20) is moeder van baby 6. MacDonald wilde eigenlijk nog een kind van haar, waarna hij zich zou laten steriliseren. Het mocht niet zo zijn.

Volgens MacDonald ligt het allemaal aan falende anticonceptie: “It’s not my fault. I do use condoms but they never work properly. They always seem to split.