Vanavond In Shownieuws (sbs 6): Bijzondere Voornamen

Eerder vanochtend Dinsdagochtend gaf ik een ietwat moeizaam verlopend interview aan Koos, reporter, en Jeroen, cameraman voor een item over bijzondere voornamen bij Shownieuws vanavond zaterdagavond.

Op dit soort momenten ben ik me er meer dan anders van bewust dat voornamen eigenlijk maar een onzin-onderwerp is. En toch blijft het blijkbaar niet alleen mij boeien, maar ook de rest van Nederland.

Nu maar zien wat ze van mijn Keetje – Keesje – Koosje opmerking hebben gemaakt.

Ik werd in een net-niet-ontspannen houding neergezet in de enige leunstoel die dit huishouden rijk is (ik zit toch alleen achter de computer).

Op de achtergrond niet alleen mijn iets te veel voornaamboeken, maar ook mijn honderden Bouquetreeksen *and proud of it* en wat scheefgezakte stapels Parools en NRC’s die nog lezing behoeven. Hmm.

Omdat er vorige keren mensen verontwaardigd vroegen waarom zij niet wisten dat ik "op tv" was: vanavond om 19.25 uur op SBS 6 en mogelijk ook rond een uur of 23.

[UPDATE] Mijn trouwe bron Jolanda meldde dat het vanavond is uitgezonden. Helemaal gemist dus, vier dagen later 🙂 Heeft iemand anders het ook wél gezien?