Verzin Een Naam Voor Nieuwe Artisbaby

 

Anderhalve week geleden is Binti, een gorilla in de Amsterdamse dierentuin Artis, bevallen van een jongetje.

De tienermoeder (14) verhuisde op haar zevende van Apenheul naar Artis.

Haar eerste kind heeft nog geen naam, en Artis geeft degene die de beste – bij voorkeur Afrikaanse naam – inzendt een “Gorilla VIP Arrangement”.

4 antwoorden op “Verzin Een Naam Voor Nieuwe Artisbaby”

 1. Bagor, baby (ba) gorilla, (gor) klinkt afrikaans.

 2. De naam van de baby Gorilla zou Dolli kunnen zijn.
  Ik ben Mees Muller ik ben heel erg veel in Artis geweest. Vroeger had ik een jaarkaart en kwam ik wel elke maand helemaal uit Den Haag naar Artis; totdat ik Pfeiffer kreeg; mijn moeder vond me wel echt ziek toen ik te moe was in Artis; we liepen bij de pinguins en toen kon ik niet meer; normaal rende ik van het ene dier naar het andere toe!!
  Vandaag ga ik naar de baby gorilla kijken, met mijn 3 broertjes.

 3. De naam van de baby Gorilla zou Dolli kunnen zijn.
  Ik ben Mees Muller ik ben heel erg veel in Artis geweest. Vroeger had ik een jaarkaart en kwam ik wel elke maand helemaal uit Den Haag naar Artis; totdat ik Pfeiffer kreeg; mijn moeder vond me wel echt ziek toen ik te moe was in Artis; we liepen bij de pinguins en toen kon ik niet meer; normaal rende ik van het ene dier naar het andere toe!!
  Vandaag ga ik naar de baby gorilla kijken, met mijn 3 broertjes.

Reacties zijn gesloten.