Wat Moeten Dat Voor Namen Worden?

Martje Lameijer (37) uit Leeuwarden verwacht op 17 februari een kind, net als honderden andere Nederlandse vrouwen op dat moment.

Bijzonder is dat een van die vrouwen haar 16-jarige dochter Johanna is, die een week later is uitgerekend.

De aanstaande oma ontdekte pas onlangs dat ze al ruim zes maanden zwanger was; de jongste moeder wist het al in week 7.

Ze kende haar vriend Ronald (21) toen een paar maanden, aldus de Leeuwarder Courant. "Als het kind komt, zijn wij een jaar bij elkaar."

Ik ben erg benieuwd welke twee namen er aan de Martje-Johanna-Ronald mix worden toegevoegd 🙂

Erg gelukkig kijken ze niet op de bijbehorende foto, overigens.

9 antwoorden op “Wat Moeten Dat Voor Namen Worden?”

 1. Hmmm, nee, idd een niet erg flatteuse foto. En het blijft een raar verhaal, dat die moeder er pas na 7 maanden achterkwam. Je zou zeggen dat je op je 37e wel enigszins bekend bent met je lichaam. En die buik, daar kun je toch ook niet omheen?

 2. Een bijzonder verhaal(in de huidige tijd,vroeger kwam dit heel wat vaker voor)..overigens een geweldige uitgerekende datum(m’n 2de wordt dan 8jr)

 3. *** ik kan het waarheidsgehalte van deze reactie niet beoordelen, dus heb hem vanwege de te persoonlijke toon verwijderd ***

 4. Ik weet niet of het volgende artikel hier al op de weblog heeft gestaan:

  Ook moeder van Kim Clijsters zwanger 06-11-2007

  Enkele maanden na de aankondiging van de zwangerschap van Kim, komt er vanuit het Clijsters-kamp alweer goed nieuws. Ook de mama van Kim, Els Vandecaetsbeek, is zwanger.

  Els en haar nieuwe vriend Jan Goossens hebben het nieuws officieel bevestigd. Aangezien een zwangerschap op de leeftijd van Els veel gevaren met zich meebrengt, werden eerst tests uitgevoerd alvorens het heuglijke nieuws de wereld in te sturen.

  De relatie van mama Els met haar nieuwe vriend zorgde eerst voor spanningen met dochters Kim en Elke. Maar toen bleek dat de liefde tussen de twee oprecht was, verzoenden beide dochters met hun moeder.

  Jan Goossens is dolgelukkig met de zwangerschap. “Nu we zeker zijn dat de baby kerngezond is, moeten we ons niet langer van de domme houden. We weten nog niet of het een jongen of meisje wordt maar dat maakt ook niet zoveel uit. Het moet ook geen golfer of tennisser worden. Zolang het maar geen voetballer wordt…”(bron : hln.be): vertelde hij.

 5. ik gok qua namen op een Dylano/Damian of Romy/Soraya voor de dochter en Luuk/Daan of Lisa/Kim voor de moeder

Reacties zijn gesloten.