Wat Zou Er Met Esmee Gebeuren?

De naam Esmee (in al zijn spellingsvariaties) is in Nederland al weer een tijdje op zijn retour.

Een typisch Nederlandse Esmee is tussen de vier en de tien jaar oud en heeft een broertje Robin en een zusje Daniek.

In Amerika heeft de naam in 99 jaar tijd nog nooit in de top 1.000 gestaan, maar daar zou met de lancering van Esmée Denters wel eens verandering in kunnen komen.

Deze Nederlandse webcamzangeres deed het al eens met Justin Timberlake (die haar prompt een platencontract aanbood), en nu ook met Natasha Bedingfield.

Ik weet nog niet of ik het tenenkrommend (Bedingfield) of verfrissend (Timberlake) moet vinden.

In Amerika mogen ze wel Esmay schrijven, toch 🙂

3 antwoorden op “Wat Zou Er Met Esmee Gebeuren?”

  1. oef wat een barbiepop..deel je mening over bedingfield overigens niet,heb haar cd gewonnen laatst met een internetwedstrijd en die is eigenlijk best goed.

  2. Ik vind het betreffende liedje best aardig, maar het filmpje met La Bedingfield is (voor mij) nekharen recht overeind. Dat kleffige gedoe tussen twee vrouwen die elkaar helemaal niet kennen, brrrrr.

    Bij Timberlake was het nog verrassend dat hij aan het eind van het liedje ineens in beeld verscheen; bij Bedingfield was het grapje er eigenlijk wel af.

    Maar wat hebben die Amerikanen een gladgestreken Barbiepop gemaakt van dat frisse koppie van “ons Esmee”, inderdaad 🙂

  3. Ja, ik ben dus helemaal niet zo weg van die RnB-zangeressen, er zijn er teveel en het is allemaal wat 13-in-een-dozijn, uitzonderingen daargelaten. Ze zingt best goed, maar ik denk dat ze beroemder is om de manier waarop ze beroemd is geworden, dan om haarzelf.

    Ik vind de naam Esmee ook niet alles, maar dat is waarschijnlijk omdat ik er een negatieve associatie bij heb van iemand die te pas en te onpas op haar waldhoorn speelde.. en die jammergenoeg niet zo goed was 🙂

    Dus, ik zeg nee, tegen Esmay 🙂

Reacties zijn gesloten.