31 antwoorden op “Babyboom Baby’s (seizoen 2007)”

 1. Voske! Wat een typische naam.

  Dat programma lijkt me trouwens afgrijselijk, ik snap niet dat mensen zich voor zoiets lenen…

 2. Klinkt als een ideaal programma icm pizza en ander slecht eten 🙂
  Qua namen vind ik het maar niks. Ik geloof niet dat er een naam tussen zit die ik echt zou overwegen voor míjn kind. Merel maakt dan de meeste kans geloof ik. Maar inderdaad: het is een wonderlijk samenraapsel als je het zo bij elkaar ziet!

 3. Luna vind ik leuk. Merel ook altijd mooi.
  Lizzy heeft ook wat, maar zou ik zonder zy doen.
  Een Yashyra en Naeyyssa verwacht ik niet bij een Esther en een Robert.
  Marijn bij Marinjo lijkt me ook niet handig. Jan en Jara ook niet.
  Reza doet me denken aan de reserveringsafdeling die we vroeger zo noemden op het werk dat ik deed.
  Aïcha heb ik nog nooit gehoord.
  En Bobby Dean?
  Nou ja, iedereen zijn smaak.

 4. leuk je site,ik ik moest 3x nadenken hoe ik mijn kids zou noemen,mijn zoontje heet anthony, mijn 2 meiden heten jennifer en desiree, niet op elkaar afgestelt,maar puur omdat ik het mooie namen vindt, giovanni vindt ik ook een hele mooie naam. gr anja.

 5. Ik krijg een beetje de kriebels van Quintus en Anoeska die Quincy Anoeska produceren… hoezo zelfverheerlijking en gebrek aan inspiratie…

 6. Er zijn intussen een paar nieuwe baby’s geboren:
  Esther (25) en Evert (31): Selena
  Jelkje (25) en André (31): Marijke Jeltje, roepnaam “Marjel”
  Diana (35) en Jeroen (35): Sara Irene (Irene naar hun eiceldonor)
  Dana (21) en Vincent (27): Damanja, zusje van Brandon

  Leuke namen uit deze lijst vind ik:
  Sara, Timo, Sem, Jasmijn, Daan (blijft leuk!), Quincy (behalve op de manier van hun; vernoemd naar zichzelf!), Daniek (Camiel vind ik wat minder, maar de combinatie is wel erg goed gevonden), Isis, Lotus, Sophie, Merel, Luna, Daniël, Anna, Jens, Beau (niet voor een meisje) en Connor.
  Naeyyssa: Hebben ze gewoon wat letters naast elkaar geplakt of zoiets? Echt een afschuwelijke naam.
  En Cane, hoe spreek je dat uit? Als [Kaane], [Kaanee] of [Keen]?

  1. Martine (30) & Gary (33): Connor

 7. Sorry, dat “Martine (30) en Gary (33): Connor” hoorde niet bij mijn bericht…

 8. En nog een update! Marco & Vivian (stel 45 van zoontje Noel*, pleegzoon Gregory en dochtertje Dyantha) hebben op 3 april een zoontje gekregen: Kemen.

 9. neem even een kijkje op mijn site, dan kan je de lijst compleet maken. ik heb er een aparte pagina voor gemaakt, dus het is makkelijk te vinden. mocht iemand mij aan meer informatie helpen, hoor ik het heel graag!!!

 10. weet niet hoe je er aan komt, maar is Chaevynn Richard Henri de volledige naam? want dan zet ik dat ook ff op mijn weblog.

 11. jah die cane was ik ook al heel benieuwd naar.
  want als je et uitspreekt als kaane (dan denk ik aan eten)
  of tog kanee, of keen. ik ben benieuwd, iig apart!!

 12. Ik weet me nog wel te herinneren dat Cane een vernoeming is naar beide oma’s geloof ik; Catharina en Neeltje als ik het goed heb. Al vind ik dan Cane wel erg vreemd voor een meisje, maar dat is mijn mening. En kanee/kaanee vind ik dan weer erg lijken op kaneel. Kortom het is een naam ‘om op te eten’… Al zou ik dat dus niet doen.

 13. kanéé is wel leuk, kaanu trouwens ook..
  maar bij ons, ik weet niet ik welke gebieden nog meer, maar is kanen iets als schransen/eten.
  en toch is dat idee van die combo dan erg leuk gedaan!

 14. De namen van de kinderen van Anouska en Quiten: verschrikkelijk! Nouchka Quintus en Quincy Anouska. Of zoiets, ik haal ze nu al door elkaar! Ronduit verschrikkelijk vind ik dat.

  Dan Voske! Haha, dat is dus mijn bijnaam! Grappig, zou het een jongen of een meisje zijn?

  Er zitten ook pareltjes tussen hoor: Reza (zo mooi!), Jelmer. Daniel en Merel vind ik ook wel leuk. Ontzettend diverse namen inderdaad, moet dat programma toch maar eens gaan kijken denk ik!

 15. Jeetje, wat veel kinderen zijn er toch maar mooi geboren hè? Al die wensen van al die wannabe-ouders en dat het bij zovelen toch maar mooi gelukt is. Het is en blijft een wonder.
  Ik verheug me nu al weer op het vervolg!

 16. O ja, en dan de namen: Kemen vind ik mooi. Apart, maar daar hou ik wel van. Gideon. Ook wel eigenlijk. Kimara. Bijzonder. Lotus. Stond ook op mijn lijstje. Fedde vind ik niks, maar Nicolaas daarentegen eigenlijk bést wel leuk. (Kun je altijd nog Laas van maken, ipv het onder veertigers zo bekende Nico).
  Voske ook niet mijn stijl, maar Mirre dan weer wel. Lotty ook leuk trouwens, de naam van de moeder.
  Naeyyssa klinkt mooi (eh… denk ik), maar lijkt me niet zo handig.
  Nou ja, veel mooie namen hoor. Benieuwd wat er nog gaat volgen.

 17. Wat me opvalt is dat je in oktober 2007 bericht dat er 21 baby’s zijn en nog 34 verwacht worden – als ik even mee mag tellen zouden er dus 55 moeten zijn uiterlijk halverwege 2008. Maar zelfs een half jaar later, eind 2008, stopt de teller op 48. Hier zitten waarschijnlijk de eerste, door Voornamelijk, niet terugggevonden baby’s. Ik hoop heel erg dat je in totaal een stuk of 40 namen mist, want als ik alle dubbele uit de lijst haal kom ik maar tot 60 stellen die (1 of 2 of 3) baby’s hebben gekregen in de afgelopen drie jaar. Het zou, naast alle roze wolkenverhalen, interessant zijn als Tensen aan het begin van het nieuwe seizoen zou laten zien hoeveel van de 100 er het geluk hadden in het eerste jaar, in het tweede jaar en in het derde jaar een kindje te krijgen – en hoeveel er nog druk aan het ‘werk’ zijn of definitief met lege handen staan.

  Al heeft dit allemaal niet zoveel met voornamen te maken.

 18. Hoi allemaal,
  Op mijn weblog vind je een pagina waarop alle baby’s staan die geboren zijn tijdens of na het programma Babyboom. Ik heb hier alleen de baby’s op staan van stellen die tijdens het programma gevolgd werden of geblogd hebben op de site. Eerder had ik alle stellen er op staan, maar omdat mensen of geen kind kregen of niet blogden, heb ik die er afgehaald. Mijn weblog is bedoeld om er (voor)namen op te zetten en die informatie vind ik onrelevant. Mocht je op mijn weblog komen en die pagina bekijken en je weet van andere stellen (die je kent op wat voor manier dan ook) dat die zwanger zijn of een kindje hebben gekregen, kun je mij dit laten weten.
  @ Nancy: ik zou het ook leuk vinden als Caroline meedeelt aan het begin van de nieuwe serie wie er van de vorige serie geluk hebben gehad. Ik vind het én interessant om te weten (niet iedereen werd gevolgd of heeft geblogd) én ik kan mijn pagina over Babyboombaby’s aanvullen.

 19. O ja, net even de lijst bekeken, maar je mist Iris. Iris is de dochter van Miranda en Jeroen en het zusje van Daan, Vera en Tim. Tim is nr. 54 in de lijst.

 20. Lees net op de site van Babyboom dat Vivian, één van de deelnemers van het programma, is overleden. Zij laat haar man, hun pleegkind en hun twee jonge kinderen in grote verslagenheid achter. (In bovenstaande lijst zijn ze nr. 45 en 64.)

  1. Wat een wreed lot, net nu ze de rust hadden om te gaan genieten van hun gezin.

  1. Ha Melanie, hij stond hier ook al in de lijst met ‘concepten’, maar ik was er nog niet aan toegekomen de lijst netjes te maken. Ik zal de rest van het seizoen zeker even bij je spieken en dan natuurlijk wel even een linkje naar je pagina plaatsen!

 21. Arnoud en Coretty zijn in september 2010 de trotse ouders geworden van dochter Cato.

 22. Was een aantal dagen geleden bekend geworden dat Denise en Peter een dochter Romy hadden gekregen (zusje van Dylan). Vandaag berichtte Kitty en Marinjo op de site van Babyboom dat ook zij helaas is overleden. Het is sommige mensen ook echt niet gegund, lijkt wel.

 23. Marianne en Alex van babyboom zijn zwanger , halfzusje/broertje van Noa,

  1. Marianne en Alex doen mee aan Babyboom 2011. Hier is een apart bericht voor gemaakt. Han en Susanne (ook deelnemers 2011) verwachten een zoon.

Reacties zijn gesloten.