Beroemde-nl Baby’s

En nét toen ik dacht: “wat fijn” maar ook “wat saai” dat al die beroemd-in-heel-Nederlanders van die normale namen aan hun pasgeboren kinderen geven, beviel Lucy-zonder-achternaam Hopkins van Jimi Frank. Net als alle Haagsche-kinderen-van-goede-huize in het Bronovo ziekenhuis.

Jimi Frank is het tweede zoontje van Kane-frontman Dinand Woesthoff. Hij had al een zoontje Dean Maddy met zijn inmiddels overleden vrouw Guusje Nederhorst.

Zijn jongste zoon is blijkbaar vernoemd naar de (aan een overdosis slaapmiddelen overleden) muzikant Jimi Hendrix, en naar Woesthofs onlangs overleden vader Frank.

Dat zijn wel heel veel dode mensen en bovendien hou ik niet van raar gespelde namen.

Woesthoff blijft echter wel constant: Jimi Hendrix heette eigenlijk James, en Dinand heet eigenlijk Marco Frank Ferdinand. Als u het nog kan volgen, wat er zich zoal in mijn zonverbrande hoofd afspeelt.

Maar goed, deze maand werden we ook verblijd met Fedde Jasper (actrice Aukje van Ginneken), Mees Jochem Arnold (cabaretière Plien van Bennekom) en Annette (acteur Dieter Troubleyn).

Normale namen. Maar op het verrassende Fedde na: totaal saai.

8 antwoorden op “Beroemde-nl Baby’s”

  1. Ik vind Fedde en Mees echt twee leuke namen, lekker hip en niet te moeilijk. Van Annette en Jimi houd ik dan weer niet, al vind ik Jimi wel een orginele naam.

  2. Mwah, ben niet zo gecharmeerd van Jimi. Maar de naam past op zich wel bij die van zijn andere zoontje.

    De naam Mees heb ik nooit mooi gevonden en kan ik nu echt niet meer zien of horen! Ik heb altijd de associatie gehouden met het vogeltje met dezelfde naam.

  3. gelukkig weer eens normale namen…was de laatste tijd van hoe gekker hoe beter! Fedde vind ik iets minder…mees en jimi erg leuk!

  4. Zou Fedde eigenlijk een friese naam zijn vraag ik me af?

  5. Ik vind Mees saai en Anette ouderwets. Fedde rules.

  6. Mijn zoontje van net 1 heet Jimi. Niet naar Hendriks of Woesthoff, maar gewoon omdat een een geweldig leuke naam is, en wordt zeker niet gerelateerd aan dode mensen

Reacties zijn gesloten.