Charly, Billy En Bobby

Nee, Charly, Billy en Bobby zijn geen nieuwerwetse Kwik, Kwek en Kwak, maar de respectievelijke partner, kleuterzoon en pasgeboren zoon van actrice Tanja Jess.

Ik vind het wat… veel.

13 antwoorden op “Charly, Billy En Bobby”

 1. Hmm doet me denken aan mijn stripboeken van vroeger. Bobby en Billy (over een jongetje en zijn hondje)of was dat Bolly?

  Mijn keus zou het iig niet zijn

 2. Ik vind dit zo jammer! Had ze wel iets creativer ingeschat. Op zich is er niets mis met Bob, maar in combi met Billy too much.

 3. Erg creatief klinkt het niet nee. Ook zo jammer als ze later groot zijn, een volwassen kerel die moet zeggen dat hij Bobby heet… mwah

 4. Mwah, Bobby voor een volwassen man vind ik nog wel gaan (ik stam dan ook nog uit het Dallas-tijdperk, waarin Bobby Ewing de knappe, doch ietwat sullige broer van uber-schurk JR Ewing was).

  Maar ik vind de combinatie Billy en Bobby ook niet echt geslaagd.

 5. Dramatische combinatie, deedmij ook gelijk aan de strip denken, maar das toch echt bolly en billy maar goed. Lijkt er veel op haha
  En in de krant stond ook bobby Jess, das haar achternaam. Ik zou als man zijnde mijn kinderen echt wel mn eigen achternaam geven.

 6. Snap niet wat iedereen hier verkeerd aan vindt. Zijn toch top namen en samen een erg leuke combinatie. Waarom moet iedereen Tijl, Tijmen, Thomas, of Sem heten?
  De naam Billy vind ik helemaal stoer. En gepest worden met hun namen? Zou niet weten waarom. Ook al is Billy een vervanging voor de naam William; Bill Clinton (officieel William) is er president mee geworden. De namen Billy en Bobby laten zien dat het echte broers zijn, dus whta the fuck?

Reacties zijn gesloten.