Dochter Peter Andre En Jordan Heet Princess Tiaamii

Gisteren dacht ik nog dat het een uitzondering was, het meisje dat haar kind Jaydiin wil noemen.

Wellicht is ze een echte trendsetter, tezamen met zanger Peter Andre (1973) en Playboymodel Katie Price (1978), die beter bekend staat als Jordan.

Het beroemde koppel heeft hun een maand oude dochter geen Bunny genoemd, zoals aanvankelijk werd bericht.

Ook Tinkerbell is niet door de selectie gekomen, omdat Jordan vond dat er te veel celebrities waren die hun hond zo hadden genoemd.

Ze kozen uiteindelijk voor het al even toekomstbestendige Princess Tiáamii.

Moeder Jordan: “We hebben voor Princess gekozen omdat ze ons prinsesje is, en Peter heeft Tiáamii bedacht. Het is een samenstelling van de namen van onze moeders. Peters moeder heet Thea en die van mij Amy. Het is een blijk van waardering voor onze ouders.”

Op de eerste a staat een accent om de naam een beetje exotischer te maken en die twee i’s op het eind om het er een beetje anders uit te laten zien.

Volgens nu.nl zijn de kersverse ouders er zeker van dat ze goede namen voor hun kind hebben gekozen: “Als mensen het geen mooie naam vinden is dat niet ons probleem.”

Aan smaakvolle decoraties heeft het model ook al gedacht “Ik ga een tatoeage in mijn nek laten zetten met een kroon en ‘Princess’ eronder.”

Het stel heeft al twee kinderen: zoon Harvey Daniel (2002) uit een eerdere relatie van Jordan en zoon Junior Savva Andreas (2005).