Duggars & Dugard

Twee Amerikaanse families zijn deze week veelvuldig in het nieuws: de Duggars en de Dugards. Dank voor de tips, Angelique en Ingrid!

Oudste zoon Josh Duggar en zijn Anna (beiden 21) verwachten op 18 oktober een dochter die – hoe stijlvol! – Mackynzie Renee zal worden genoemd. Zijn eigen ouders, Michelle (42) en Jim Bob Duggar (44), hebben ondertussen niet stilgezeten: zij verwachten hun negentiende kind in maart volgend jaar.

Alle kinderen in de familie dragen een naam die met een J begint en het zit er dus dik in dat dat ook voor baby nummer 19 geldt. Aan de naam van de jongste te zien wordt het steeds moeilijker om nog met iets normaals op de proppen te komen.

De broers en zussen: Jana & John David (19), Jill (18), Jessa (16), Jinger (15), Joseph (14), Josiah (13), Joy-Anna (11), Jedidiah & Jeremiah (10), Jason (9), James (8), Justin (6), Jackson Levi (5), Johannah (3), Jennifer (2) en Jordyn-Grace (8 maanden).

Duggar Family in 2009
Duggar Family in 2009

Bijna 3.000 kilometer naar het westen zijn de media al dagen in de ban door de vondst van Jaycee Lee Dugard, die 18 jaar geleden werd ontvoerd. In haar huis geen indoor glijbaan en pooltafel, maar een geluidsdichte tent in de achtertuin, waar het meisje meestentijds verborgen werd gehouden. Ook ‘kreeg’ ze er twee dochters van haar ontvoerder, Phillip Garrido.

De meisjes zijn Starlet (15) en Angel (11) genoemd. Dat maakt het allemaal alleen nog maar erger, geloof ik.

5 antwoorden op “Duggars & Dugard”

  1. Elders (ik weet helaas niet meer waar) werd in het geval van de Dugard-kinderen gesproken van Starlite in plaats van Starlet. Marginaal minder erg, hoewel…

  2. Jonathan of Judith vind ik wel passen in de rij van de Duggars.

    Tja, Starlet en Angel vind ik echt van die Barbienamen. Leuk voor zo’n pop, maar niet voor een mens.

  3. Tjonge twintig J. Duggars op 1 adres. Dat is handig als er post is…

  4. In Amerika wordt op post normaal gesproken gewoon de voornaam vermeld.

Reacties zijn gesloten.