Ebony Jade Ivory

Tussen november en april was ik een aantal maanden in Melbourne, waar ik natuurlijk zoveel mogelijk probeerde de lokale kranten te lezen.

Ik zocht zojuist een foto die ik tijdens mijn laatste dagen in de stad had gemaakt, toen ik stuitte op een huwelijksbericht en een geboorteaankondiging die ik helemaal vergeten was, maar hier had willen plaatsen.

Jan en Phil Gallacher kondigen aan dat hun oudste dochter Ebony Jade zich op 9 maart 2007 heeft verloofd met de zoon van Maureen en Denis Ivory, Matthew George. De aanstaande bruid zal dus Ebony Jade Ivory gaan heten. Zeer romantisch.

En Paul en Christy melden dat op 16 maart 2007 hun special (ivf) gift Jet Reef Worsteling is geboren. Zouden de ouders (nog) weten wat hun achternaam betekent? En dat de naam van hun zoon in NL een echte meisjesnaam is?

&nbsp

NB Vaderlief is blijkbaar presentator van een populair televisieprogramma over sportvissen, dat verklaart een hoop 🙂