En in Rijnwaarden?

In Rijnwaarden (Gelderland) heten drie van de 60 pasgeboren jongens Daan, en nog eens drie Bram. Bij de ruim 50 meisjes kwamen Eline en Emma ieder twee keer voor. Ben benieuwd naar “de rest van de baby’s” – zij kregen allemaal een voor de gemeente unieke naam.

In het nabijgelegen Duiven kwamen vooral Lars en Tim vaak voor, maar verder konden geen gegevens worden verstrekt.

4 antwoorden op “En in Rijnwaarden?”

  1. Ik vind Daan en Emma wel mooie namen, maar Bram en Eline vind ik, eerlijk gezegd, niets.

  2. Emma vind ik mooi maar zou ik wegens haar populariteit niet kiezen voor een dochter.

  3. Ik ben niet kapot van Daan, Bram en Eline. Tim en Lars vind ik ook niet zo gaaf. De namen zijn op zich oke, maar ze doen mij niet zoveel.

  4. Opvallende namen in Zaanstad in 2008; meisjesnamen als Barbelijn, Fiep, Jazz, Ka, Kees, Maelle, Pepper, Pooja, Aghalelodosa en Sude gingen vergezeld van jongensnamen als Adem, Baron, Fjord, J´vensley, Vos, Zifjon, Storm, Trae, Oluwatobi en Reef.

    Hee verzin je het allemaal? 😀

Reacties zijn gesloten.