Even weg…

Ik ben de komende maand nauwelijks hier (vanwege andere leuke dingen, zoals verhuizing en vakantie). Je kunt gewoon reageren (graag zelfs), maar het kan soms wat langer dan normaal duren voordat ik een computer bij de hand heb om de berichten goed te keuren, en misschien nog wat langer voordat je een reactie op je mail krijgt. Helaas is Britney nog steeds de stagiaire, dus ik laat die belangrijke zaken niet aan haar over *grinnik*

In juli zal ik (eindelijk) alle pagina’s van mijn oude site overzetten naar hier, want ik mis de lijsten zelf ook. Andere (namen)verzoeken die voor een grote groep lezers interessant zijn, zijn ook welkom. Overzichten uit een bepaald jaar? Lijsten met namen van kinderen van acteurs? Bloemennamen? Roept u maar!

10 antwoorden op “Even weg…”

 1. Hier geen verzoek om een lijstje, hoewel ik die altijd wel leuk vind 🙂 Maar veel succes met verhuizen en een fijne vakantie!

 2. Ik heb nog een paar ideeën:
  -Een lijst met namen die passen bij een bepaald uiterlijk (dus bijvoorbeeld de naam Ginger)
  -Lijst met de populairste namen in Afrika
  -En inderdaad, zoals u zelf al aangaf, een lijst met bloemennamen

  In ieder geval een heel fijne vakantie en eenzelfde verhuizing.

 3. Ik vind de zaterdag geboortepagina in het NRC altijd mateloos interessant. Moet ook wel lachen om de vaak pretentieuze standaard hockeynamen. Is hier niet een leuk overzichtje van te maken?

  Fijne vakantie!
  Marinka

 4. Misschien is een lijst met Nederlandse woordnamen een idee? We hebben nu Brain, Jewel en Decay gezien. Maar wat te denken van Stoer, Bas, Bent, Bink, Fee, Diep, Dop, Kas, Muze, Noor, Pink etc.

 5. Fijne vakantie! Waar ga je naar toe? Hoe is het met je Geheime-Project-dat-niet-geschikt-is-voor-de-weblog afgelopen? Ga je daar naar toe verhuizen?

  (Zocht even inspiratie voor een ‘raad eens hoe ons kind gaat heten’ vraag van een vriendin…)

 6. Fijne “vakantie” gehad?

  Het enige wat ik nog mis, is de lijst van hoe vaak een naam tegenwoordig gegeven wordt…

  (zoals in je boek… maar die al zooo oud ;-))

  Groetjes

Reacties zijn gesloten.