Geef Deze Baby Een Naam En Win!

De Californische Ryan Kaltman (33) en zijn vrouw verwachten rond 28 februari 2006 een baby en is op zoek naar een naam voor dit kind. Ze willen niet weten of het een jongetje of een meisje wordt.

De aanstaande vader is goochelaar van beroep, dus hij gelooft dat er een zeker magie is bij het kiezen van de juiste naam.

Op zijn website http://www.helpnameourbaby.com kan je hem je favoriete namen doorgeven. En daarmee iedere week $ 100 winnen! Degene die de naam instuurt die straks aan de baby wordt gegeven, wint $ 1.000.

De ouders gebruiken hiervoor het geld dat ze van Ryans grootmoeder Lillian hebben geërfd. Zij zei voor haar dood: “Denk goed na welke naam je je kind geeft. Dit is is een grote verantwoordelijkheid en het arme kleine ding heeft er zelf niets over te zeggen.”

Zodra je je namen instuurt (een voor een jongetje, een voor een meisje), krijg je als dank het geheime chocolate chip cookie recept van grootmoeder Lillian toegestuurd. Ryans eigen moeder kreeg het recept toen zij in verwachting was van Ryan en op zoek was naar een naam.

Ik heb gekozen voor Luca (genezer) en Sophie (wijsheid). Ben benieuwd wat jullie hebben ingestuurd.