Gezin met 16 kinderen verhuist naar 650 m2 groot huis

Afgelopen herfst beviel de Amerikaanse Michelle Duggar (39) van haar zestiende kind.

Johannah Faith was het eerste meisje dat in acht jaar tijd geboren werd in het gezin.

Grote zussen Janna Jana (15), Jill, (14), Jessa (12), Jinger (11) en Joy-Anna (8) gingen haar voor.

De broers zijn voorlopig in de meerderheid: Joshua (17), John David (15), Joseph (10), Josiah (9), Jeremiah & Jedidiah (6), Jason (5), James (4), Justin (2) en Jackson Levi (1).

Vader Jim Bob Duggar (40), een voormalig ambtenaar, heeft de afgelopen twee jaar met zijn kroost gebouwd aan het nieuwe “family home”.

Het huis dat zo’n 650 m2 groot is, biedt ruimte aan negen badkamers, gescheiden slaapzalen voor de jongens en meisjes, een restaurantkeuken en vier wasmachines en tien droogcombinaties.

Waar de doorsnee Nederland vooral Frisia Financieringen bedankt voor de nieuwe keuken, doet deze familie het schuldenvrij: ‘To God be the Glory’.

Moeder Michelle, die als enige in het gezin met een niet-J naam door het leven gaat, meldt dat “volgende geschenken meer dan welkom zijn”.

Verder lezen:
Foto’s van de reuzenfamilie.

– Meer over de boodschap van de Duggars: “Children are the heritage of the lord”.

Discussie naar aanleiding van de keuzes van dit echtpaar over (gebrek aan) vrouwenrechten, de overdaad aan J-namen en de (on)zin van je kinderen niet naar school laten gaan.

Eén antwoord op “Gezin met 16 kinderen verhuist naar 650 m2 groot huis”

  1. de duggars vind ik walgelijke mensen, de ouders dus. ma duggar loopt heel de dag als een overemotionele tiener te lachen en te giechelen en pa is een undercover macho, noemt zich christen maar soberheid is hem vreemd. hij gebruikt zijn groot gezin als publiciteitsstunt om zoveel mogelijk aandacht en geld te krijgen
    dat is dus ECHT WALGELIJK !!!

Reacties zijn gesloten.