Harlow, Stella en Levi

Voor de lezers die nooit de Glossy of de Grazia lezen, zelfs niet bij de kapper, vertelt People Magazine hoe diverse celebrity baby’s in 2008 aan hun voornaam kwamen: Baby Names Explained!

Had je niet willen weten dat Ashlee Simpson en Pete Wentz “bonded over Jungle Book” en hun zoon daarom Mowgli noemden?

Met fotootjes, natuurlijk.

2 antwoorden op “Harlow, Stella en Levi”

  1. Stella vind ik zo’n heerlijke naam hè 🙂 Heeft voor mij altijd zo’n stoer Vlaams tintje gehad. Die mag van mij wel in de top 20 komen…

  2. De nieuwste telg van Ben Affleck heet Seraphina. Ik ben er nog niet uit of ik dat nou een hele leuke naam vind die breekt met de trend dat het kort en raar moet (want het is volgens mij een redelijk oude naam) of dat ik het een vreselijke naam vind waar je geen leuke roepnaam van kunt maken. En past t wel bij haar zusje Violet?

Reacties zijn gesloten.