Hugo Metsers Noemt Zoon Reza

Acteur Hugo Metsers en zijn vriendin Patricia Plug zijn vorige week woensdag ouders geworden van een zoon, die zij Reza hebben genoemd.

Reza is een Arabische naam met de betekenis "tevredenheid" of "in de gunst bij Allah".

Om de zaak ingewikkeld te maken: Metsers (37) heeft al een dochter uit een eerdere relatie: Delphin (7).

De moeder van dit meisje heeft samen met cabaretier Javier Guzman inmiddels nog een dochter gekregen.

Iemand enig idee hoe dit meisje heet? Lezeres Laura vermoedt Aurelie of Amelie. Op enkele niet erg betrouwbare websites vind ik inderdaad de naam Amelie. Wie weet zeker of Guzman en Balkenende hun dochters dezelfde naam gaven?

[EDIT] Een anonieme lezer meldt op 5 september dat Javier Guzman en zijn vriendin Yvette hun dochter inderdaad Amelie hebben genoemd. Toen nog onwetend van de gelijknamige dochter van premier Balkenende overigens.

Oorspronkelijk geplaatst op 8 augustus 2006

9 antwoorden op “Hugo Metsers Noemt Zoon Reza”

 1. Ik weet eigenlijk bijna wel zeker dat het Amelie is. In een interview met Viva (ongeveer anderhalf jaar geleden) noemde hij zelf die naam. Ik heb die Viva nog wel ergens liggen, maar even geen zin me door een berg papier heen te werken… 🙂

 2. Uit betrouwbare bron (de moeder zelf) weet ik dat het halfzusje van Delphin, Amelie heet. Javier en Yvette kwamen er pas later achter dat de dochter van Balkenende ook zo heet.

 3. Reza erg leuk, Delphin vind ik echt niks, Amelie vind ik wel leuk 🙂

 4. Amelie vind ik ook wel leuk, Delphin echt niks (heb associaties met dolphin/dolfijn) en Reza ook niet zo..

 5. amelie vind ik erg leuk!
  vernoemd naar de franse film (een film tip trouwens)

 6. Reza vind ik een zeer mooie naam! Ik hoop dat God dit kindje gaat leiden!

 7. Amelie, mooi naam.
  ben al jaren fan van Javier Guzman maar nooit geweten dat hij 2 kinderen heeft. grappig

Reacties zijn gesloten.