Wesley Sneijder Zet Familietraditie Voort

Ajax middenvelder Wesley Sneijder (22) en zijn vrouw Ramona hebben vannacht de familietraditie voortgezet door hun zoon Jessey te noemen.

Sneijder heeft twee broers die Jeffrey (24) en Rodney (15) heten. Hun vader heet overigens Berry, maar een kniesoor die daar op let.

Wesley_sneijder_1

Alhoewel ik Jessey meer een meisjes- dan een jongensnaam vind, blijkt het omgekeerde het geval. In 2005 kregen 19 jongens de naam en slechts 1 meisje.

Ook Jessy en Jesse zijn populairder voor de jongens dan voor de meisjes. Alleen Jessie blijkt echt een meisjesnaam te zijn.

 

9 antwoorden op “Wesley Sneijder Zet Familietraditie Voort”

  1. Van harte gefeliciteerd!! Als je Jesse een leuke naam vindt, maar het voldoet niet aan de spelling dan maak je er inderdaad Jessey van. Kan niet zeggen dat ik de naam zo leuker vind. Ach, leuk is het wel voor de familie. Ieder zijn ding!! Veel geluk in elk geval!!!

  2. Héhé… het kind is er eindelijk.. Proficiat hoor..
    Jesse vind ik wel een aardige naam, maar de -y-klank eraan plakken, dan maakt het wel vrouwelijker – wat jij inderdaad ook vindt, Emma. Daarom vind ik die statistiek ook zo opvallend. Jessey, Jessy en Jessie ken ik ook alleen maar als meisjesnamen, maar ja.. als ze er maar gelukkig mee zijn.

  3. tja ik hoef vast niet uit te leggen dat de familietraditie niet de mijne is zeg maar…

  4. “Jesse” is de Engelse versie van de vader van Koning David, die in de Nieuwe Bijbelvertaling “Isaï” heet. Vandaar dat het een jongensnaam is.

  5. hallo wesley gefeliciteert met jessey ik hoop dat hij net als jou wordt want ik ben helemaal gek van je en hoe je voetbalt is ook gewledig soms neem ik een paar trucjes van je over om te gebruiken in het veld.

  6. heej wesley alles goed met mij wel hoor ik vond leuk dat je me site heb gezien maar die is nog niet helemaal klaar maarjah ik ga weer kusjes melissa

  7. heej wesley alles goed met mij wel hoor ik vond leuk dat je me site heb gezien maar die is nog niet helemaal klaar maarjah ik ga weer kusjes melissa

  8. hey wesley zullen we wedde dat jij de volgende vrije trap er inschiet

Reacties zijn gesloten.