In Berkelland Vooral Bram En Eva

Luuk Keunen wees me op een artikel over de populairste namen in de gemeente Berkelland, waarvoor dank.

Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik geen idee had waar Berkelland zou moeten liggen, maar het blijkt een gemeente in Twente in de Achterhoek ver buiten Amsterdam te zijn (dank, Nancy & Judith), met als belangrijkste kern de plaats Borculo.


Grotere kaart weergeven

De verslaggever meldt het alsof de gemeente Berkelland voorop loopt met namen als Lars en Sven, maar realiseert zich niet dat dat net als een groot deel van de gemeentelijke toplijst namen zijn die in de rest van Nederland al over hun hoogtepunt heen zijn.

Voor jongens werd vaak gekozen voor Bram, Lars en Sven, gevolgd door Daan, Jesse, Milan, Sem, Thomas, Tijn, Bas, Dion, Lucas, Luuk, Ruben, Sam, Stan en Thijs.

Bij de meisjes zijn Eva en de overbekende Sanne het populairst. Amber, Isa, Maud, Pien, Tess, Danique, Esmee, Famke, Indy, Lois, Lotte, Noor en Zoë komen ook regelmatig voor.

2 antwoorden op “In Berkelland Vooral Bram En Eva”

  1. Hoi! Ik volg je weblog al een tijdje en vind ’t leuk om de lezen wie er in showbizzland allemaal een kindje verwachten…
    Maar bij dit berichtje wil ik je toch even corrigeren… De gemeente Berkelland ligt niet in Twente (wat onderdeel is van Overijssel), maar in de Achterhoek (in Gelderland). Misschien even aanpassen?

Reacties zijn gesloten.