Sterrenziekenhuis?

Ik weet dat de drie prinsesjes in het Haagse Bronovoziekenhuis zijn geboren, waar ze letterlijk een koninklijke behandeling kregen, maar of er in Nederland zoiets bestaat als hét ziekenhuis voor beroemdheden?

In Amerika staat in de Californische stad Los Angeles het Cedars-Sinar Medical Center, waar celebs als Frank Sinatra, Barry White, George Gerschwin en Lucille Ball stierven en Britney Spears haar woedeaanval kon laten uitrazen.

Er werden talloze ‘beroemde baby’s’ ter wereld worden gebracht, zoals Spears’ jongste zoon Jayden James, maar ook Frances Bean (Kurt Corbain), Ever Gabo (Milla Jovovich), Riley Edward (Holly Marie Combs), Sadie Madison (Adam Sandler), Kingston James McGregor (Gwen Stefani) en Valentina Paloma (Salma Hayek).

Dit weekend was het daar los van de ‘gewone’ baby’s maar liefst vier keer raak, te beginnen met de langverwachte geboorte van Harlow Winter Kate Madden, dochter van Good Charlotte zanger Joel Madden en de beroepsloze Nicole Richie.

Ook comedian David Alan Grier kreeg een meisje, Luisa Danbi, wier tweede naam in het Koreaans ‘zoete regen’ betekent.

Actrice Courtney Thorne-Smith (Ally Mc Beal, Melrose Place) beviel in het beroemde ziekenhuis van een zoon, genaamd Jacob Emerson.

En net meldden Selma en Judith dat ook zangeres Christina Aguilera voor het eerst moeder is geworden. Zij bracht een zoon ter wereld in het Cedars-Sinai, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt die Max Liron is genoemd, zo mailt Sophie.