Jeroen en Anne zitten het meest op Facebook

Wie er zoal op de Nederlandse netwerksite Hyves rondhangen werd vorige maand duidelijk. Om te laten zien dat je ook internationale ‘vrienden’ hebt, is Hyves niet genoeg, daarvoor moet je een account bij Facebook openen.

De Nederlanders met vrienden in landen als Amerika, Indonesie en Engeland zijn twintigers en dertigers, van de mannelijke kunne en heten Jeroen, Peter, Mark, Paul, Jan, Anne, Maarten, Martijn, Tim en Bart.

Hun interesses liggen bij online spelletjes als FarmVille en Mafia Wars, maar ook bij Kabouter Wesley en Starbucks. Heel diepgaand dus!

Met dank aan Maarten (zonder Facebook) ter Horst voor de via-link!

Eén antwoord op “Jeroen en Anne zitten het meest op Facebook”

  1. Lig ik erg achter als FarmVille, Mafia Wars en Kabouter Wesley me niks zeggen? Starbucks dan weer wel, die kende ik in 2001 al toen ik in Thailand woonde, maar nu zitten ze hier ook.
    Maar goed, het gaat hier over namen en niet over spelletjes of koffie.
    Jeroen, Peter, Mark, Paul, Jan, Anne, Maarten, Martijn, Tim en Bart? Ik ken ze (behalve Maarten en Tim) inderdaad allemaal uit mijn generatie; en dan ben ik toch al bijna geen dertiger meer…
    .-= DeniseM schreef op eigen site Trakteer gezond =-.

Reacties zijn gesloten.