Kort nieuws 22 september 2012

 • Robbie Williams noemt zijn dochter Theodora ‘Teddy’ Rose. Wat een fijne retronaam! http://t.co/QehNQN8I #
 • Vierling (Yunglong, Yun-Shao, Yunhan, Yunlin) krijgt nummer op hoofd geschoren om uit elkaar gehouden te kunnen worden http://t.co/oMZ64Ex6 #
 • Weer een Amerikaanse vijfling geboren: Owen Parker, Tessa Quinn, Reece William, Miles Shepherd en Corinne Elise http://t.co/DDWoa0A6 #

Meer lezen over dit onderwerp:

Reacties

 1. Rosalinda says

  Wat vinden jullie van Teddy?
  Ik vind het wel een leuke naam!

 2. Emma J. says

  Ik vind het ook wel een leuke naam, maar ik zou het nooit aan een kind geven.

 3. Elisa says

  Ik vind die namen van Robbie Williams helemaal niet mooi. Theodora vreselijk ouderwets, Teddy vreselijk kinderachtig en Rose nms.

 4. Annelies says

  Theodora vind ik mooi vanwege de betekenis. Maar net als de de afkorting “Teddy” zou ik het nooit aan mijn kind geven. Iets teveel associatie met een beer.
  Rose vind ik een prachtige Engelse klassieker. In Nederland zou ik voor eerder voor Roos of Rosa kiezen, maar in Engeland: prachtig!!

 5. Pleun says

  Teddy is niet echt mijn smaak, maar ze heeft een fatsoenlijke officiële naam, dus ik kan niet klagen.

 6. Lisa says

  Teddy vind ik niet echt mooi, te teddybeer achtig, Theodora ook niet echt mijn smaak maar misschien is het een vernoeming.
  Rose vind ik prachtig.

 7. Hoe dan ook: awwwwww! http://bit.ly/NM7McV

 8. Emma, had die foto ook gezien en weer heel snel weg geklikt, niet echt een turn-on met al die tattoes.

 9. JéBé says

  Ik vind de namen wel schattig en leg ook meteen de link naar een teddybeer, genoemd naar de Amerikaanse president Theodoor Roosevelt

 10. Lorelei says

  Ik vind het echt lullig voor die vierling, dat ze met een nummer op hun hoofd naar school moeten. Dan zou ik ze nog liever een naamkaartje op doen. En dat vind ik eigenlijk al ver gaan.

 11. Ellie says

  Teddy vind ik een erg leuke naam. Een van de weinige ‘kinderlijke’ namen die me toch aanspreekt. Misschien door Teddy Scholten; een vriendelijke presentatrice van vroeger. Leuk dat Robbie en zijn vrouw voor zo’n klassieke naam hebben gekozen en niet een prijs voor meest bezopen celebrity naam in de wacht wilden slepen:-).

Wat vind jij?