13 antwoorden op “Kort nieuws 22 september 2012”

 1. Wat vinden jullie van Teddy?
  Ik vind het wel een leuke naam!

 2. Ik vind het ook wel een leuke naam, maar ik zou het nooit aan een kind geven.

 3. Ik vind die namen van Robbie Williams helemaal niet mooi. Theodora vreselijk ouderwets, Teddy vreselijk kinderachtig en Rose nms.

 4. Theodora vind ik mooi vanwege de betekenis. Maar net als de de afkorting “Teddy” zou ik het nooit aan mijn kind geven. Iets teveel associatie met een beer.
  Rose vind ik een prachtige Engelse klassieker. In Nederland zou ik voor eerder voor Roos of Rosa kiezen, maar in Engeland: prachtig!!

 5. Teddy is niet echt mijn smaak, maar ze heeft een fatsoenlijke officiële naam, dus ik kan niet klagen.

 6. Teddy vind ik niet echt mooi, te teddybeer achtig, Theodora ook niet echt mijn smaak maar misschien is het een vernoeming.
  Rose vind ik prachtig.

 7. Emma, had die foto ook gezien en weer heel snel weg geklikt, niet echt een turn-on met al die tattoes.

 8. Ik vind de namen wel schattig en leg ook meteen de link naar een teddybeer, genoemd naar de Amerikaanse president Theodoor Roosevelt

 9. Ik vind het echt lullig voor die vierling, dat ze met een nummer op hun hoofd naar school moeten. Dan zou ik ze nog liever een naamkaartje op doen. En dat vind ik eigenlijk al ver gaan.

 10. Teddy vind ik een erg leuke naam. Een van de weinige ‘kinderlijke’ namen die me toch aanspreekt. Misschien door Teddy Scholten; een vriendelijke presentatrice van vroeger. Leuk dat Robbie en zijn vrouw voor zo’n klassieke naam hebben gekozen en niet een prijs voor meest bezopen celebrity naam in de wacht wilden slepen:-).

Reacties zijn gesloten.