Marianne (52) is klaar voor volgende baby

Waar de Belgische Marianne Dedessulesmoustier (52) de energie vandaan haalt weet ik niet, maar ze maakt wereldkundig klaar te zijn voor een dertiende kind.

Haar man Luc (een voormalige vrachtwagenchauffeur) maakte haar vorig jaar nog moeder van een drieling, terwijl ze al zes volwassen kinderen, een tiener en twee kleuters hadden. En zevenvoudig grootouder.

Ik ben benieuwd welke naam er mogelijk volgt op Tania (34), Laurence (33), Stéphane (32), Nadia (30), Cédric (26), Jean-François (21), Sonia (14), Chrismaelle (5), Méreia (3) en Diego, Enzo en Joris (bijna 1). Er zit niet echt een lijn in.

Bron: Het Nieuwsblad, ’52-jarige mama van 12 kinderen is klaar voor nieuwe zwangerschap’

4 antwoorden op “Marianne (52) is klaar voor volgende baby”

 1. Niet haar man maakte haar zwanger, dat is nogal lastig als je al 52 bent maar de Spaanse geneesheren!

 2. Wat heerlijk om weer een nieuw artikel te zien! 😀 Was het wachten echt waard!

  Apart is het zeker; 52 is een late leeftijd en ze heeft al heel veel kinderen. Niet dat het een probleem hoeft te zijn; zolang de ouders en de kindjes maar gelukkig zijn.
  Ze is trouwens ook jong begonnen. Haar oudste kind is 34, dus ze was 18 toen ze haar eerste kind kreeg. Sowieso is 52 een heel jonge leeftijd om al zeven kleinkinderen te hebben. Blijft apart, dit soort berichten.

  Ik vind inderdaad ook niet echt een lijn zitten in de namen. De verschillende namen stammen uit diverse talen en een echt thema zit er ook niet in. Het zal dus een complete verrassing worden denk ik!

  1. Nog aparter is het verhaal van dit stel, Gabriella (57) and Luigi De Ambrosis (70) die de voogdij over hun dochter verloren hebben omdat de Italiaanse rechtbank ze “oud” en “egoïstisch” vindt. Arme ouders, arme Viola 🙁

 3. Bovenstaand bericht is van mij; normaal was het automatisch al zo dat mijn berichten onder ‘Andere Judith’ kwamen te staan, dus ik had er niet zo op gelet. 😉

Reacties zijn gesloten.