Marmalade, Mustard en Mash

Ik was altijd een grote fan van Helen Baxendale, de Britse actrice die onder meer Ross’ verloofde Emily speelde in de televisieserie Friends. Toen ze zwanger raakte werd ze uit de comedy geschreven, omdat ze niet meer naar de Verenigde Staten kon reizen voor opnamen.

Ze heeft in totaal drie kinderen, die zoals ik verwachtte keurige namen hebben: Nell, Eric en Vincent. Maar… hun tweede namen zijn respectievelijk Marmalade, Mustard en Mash.

Marmalade, mosterd en puree. Nee.

8 antwoorden op “Marmalade, Mustard en Mash”

 1. En Cold Feet natuurlijk! Ik vond haar daar altijd zo leuk.
  Die tweede namen had ik absoluut niet verwacht! Ben er niet erg van gecharmeerd moet ik zeggen…

 2. Nell vind ik erg leuk moet ik zeggen, Eric en Vincent vind ik hier in Nederland zo ouderwets. Persoonlijk heb ik nogal een zwak voor de meest idiote Engelse woorden als tweede naam, ik vind het dan ook best leuk, hoewel ik het zelf nooit zou doen. Mash vind ik een erg stoere klank hebben, wel weer jammer van de betekenis.

 3. Het lijkt net of ze haar kinderen met hun tweede naam even wilde pesten ofzo.

 4. De site is trouwens mooi overzichtelijk geworden zo!

 5. O wauw, wat ziet de site er mooi uit zo!

  Wel erg vreemde tweede namen… Even laten zien dat ze ook gek kan doen…

 6. Ja wat was ze leuk in Cold Feet!
  In die serie had ze een zoontje dat Matthew heette, saaaai.
  Eerst wilden ze hem Robbie noemen (naar een voetballer bij manchester united) maar dat ging niet met de achternaam Williams.

  Schiet me zomaar even te binnen, misschien dat het iemand interesseert.

 7. misschien waren het de dingen waar ze trek in had tijdens haar zwangerschappen? 🙂

Reacties zijn gesloten.