Miljoenen colaflesjes met je eigen naam

Ook deze zomer kun je weer colaflesjes met je eigen naam in de supermarkten vinden. Om precies te zijn: 865,5 miljoen stuks!

Coca Cola meldt dat de Share a Coke campagne in maar liefst 36 landen tegelijk wordt uitgerold. Bekijk hier een filmpje van de etikettenfabriek.

http://youtu.be/VlF7MoxOeH0

PS Dit jaar kun je eindelijk een flesje met je eigen naam erop bestellen; er zijn 500.000 verschillende etiketten beschikbaar. Niet op Voornamelijk, maar bij Coca Cola.

8 antwoorden op “Miljoenen colaflesjes met je eigen naam”

  1. Weet jij toevallig of er een lijst bekend is van namen die in de winkel komen te liggen? Leuk hoor, om je naam te bestellen voor 6,20 euro – maar dat is een beetje hetzelfde als het (gratis!) Nutella-chocopasta-etiket dat ik een tijdje terug bestelde met de naam van mijn kleuter. Jezelf in de winkel terug zien is toch wat je wilt!

  2. Ik heb die van mij vandaag via de post ontvangen, want de kans dat ik m ooit in de winkel vindt mag nihil worden genoemd. En met de spaaractie van AH hoefde ik alleen maar de portokosten te betalen, scheelt toch weer 🙂

    (overigens heb ik ook vijf flesjes met de namen van hoofdpersonen uit mijn favoriete tv-serie besteld, dat vond ik het dan wel weer waard.)

Reacties zijn gesloten.