Tallulah Belle Willis Verandert Naam

Het is jarenlang de vraag geweest: wat vinden de dochters van voormalig paar Bruce Willis en Demi Moore zélf van hun bijzondere voornamen?

De wereld sprak er opgewonden over, toen de acteurs hun drie dochters Rumer Glenn (1988), Scout LaRue (1991) en Tallulah Belle (1994) noemden.

Tallulah Belle is inmiddels 13 en vroeg haar vader eergisteren om in The Late Show with David Letterman publiekelijk bekend te maken dat ze haar naam officieel zal laten veranderen.

Bruce Willis: “Tallulah vroeg me hier vanavond te melden dat ze haar voornaam officieel zal wijzigen van Tallulah in Lula. Enkel Lula. Vindt haar naam niets, vindt Tallulah niets. Ze gaat ‘m officieel laten wijzigen.”

Pappa Willis kan er niet echt mee zitten: “Ik gaf niets om mijn eigen naam, vooral nadat mijn vader me verteld had dat ik naar Bruce Wayne, de Playboy miljonair ben vernoemd.”

Nu heeft Tallulah nog wel een aardige betekenis, overigens. In de Choctaw Nation, een indianenstam in Amerika, verwijst de naam naar “stromend water”.

Datzelfde kan niet gezegd worden van Lula. In het Urdu, de belangrijkste taal in onder meer India en Pakistan, betekent het woord lula “penis”. In het Nederlands zit het daar overigens ook niet ver vanaf 🙂