Tooske Bevalt Van Leentje

Niet iedere beroemdheid krijgt hier de rode loper, maar Tooske Breugem (32) en haar tweede echtgenoot Bastiaan Ragas (35) verdienen een plek in het licht met de goed in de huidige retrotrend passende naam van hun eerste kind.


Het echtpaar Ragas-Breugem werd gisteren aan het eind van de middag ouders van een dochter met de prachtige naam Helena Antonia.

Naar verluidt zocht het stel echter naar een roepnaam die eenzelfde (dozige?) uitstraling heeft als Tooske, waardoor ze het meisje Leentje zullen noemen.

Ze werden hierbij geinspireerd door hun binnenhuisarchitecte met dezelfde naam: Leentje.

Tooske heet overigens voluit Antonia Grietje.

De verse ouders voelen de bui echter al hangen en haastten zich te melden dat ze hun dochter bewust een meer volwassen officiele voornaam hebben gegeven, zodat ze later zelf kan "kiezen".

Bastiaan Ragas (voluit Bastiaan Johannes) heeft al een zoontje Sem Bernard Laurens (5) met ex Frizzle Sizzle Laura Vlasblom.
 

5 antwoorden op “Tooske Bevalt Van Leentje”

  1. Ik vind Helena Antonia een super mooie naam,, maar Leentje is dus echt niet mijn smaakt. Beetje te oudbollig..hopelijk kiest ze later zelf voor Helena.
    Liefs

  2. Toen ik Helena Antonia las, dacht ik; “Mooi, een beetje traditionele doopnamen”, maar toen ik de roepnaam zag… Leentje tsja… zo heten oma’s toch? Ze moeten het zelf weten natuurlijk, maar ik vind dit echt oubollig, je kunt hele andere namen uit Helena halen.

  3. Waarom nou niet gewoon Helena of Hélène?? Ik vind Leentje wel héél ouderwets. Dat klinkt als een koosnaampje, niet als een echte roepnaam.

Reacties zijn gesloten.