Andrews zijn losers. In de liefde.

Volgens de Engelse datingsite Mysinglegirlfriend.com hebben mannen met de naam Andrew het zwaar in de liefde.

Terwijl het voor James, Nick, Mark en Ben niet lang duurt voordat zich een lieftallige dame meldt, blijft Andrew achter. Maar liefst tien procent van de ingeschreven mannen draagt die naam, maar Andrew staat niet eens in de top 10 van meest aangeklikte namen.

Andrew klinkt net als zijn Nederlandse broer André een beetje wee. Een softe naam, maar zonder knuffelbaar te zijn. We hebben André Hazes en André Rieu, André van Duin en André Rouvoet.

Voor wie thuis een sexy en stoere André heeft: sorry. Maar u begrijpt vast wat ik bedoel.

Via: The Baby Names Blog

2 antwoorden op “Andrews zijn losers. In de liefde.”

  1. Ik heb dus thuis zo’n stoere en sexy André. Die inderdaad nooit echt blij is geweest met zijn naam.

    Mijn schoonmoeder van het destijds zo mooi chique klinken. Ach ja…

  2. Van de associaties met de bekende Andrés word ik echt niet vrolijk, beetje harkig, stijf en bepaald niet knuffelbaar. Ik ben verder behoorlijk gek van Engelse namen en dingen als George, Henry en Edgar vind ik hartstikke mooi (weliswaar niet voor hier in Nederland maar dat is een ander verhaal), maar Andrew vind ik inderdaad het toppunt van saai, stijf en harkig, ik kan me voorstellen dat je daar nou niet meteen warm voor loopt.

Reacties zijn gesloten.