Dilara, Linsey en Lois: de nieuwe Dames in de Dop

Dames in de dop 2011
De nieuwe Dames in de Dop (foto: http://zappen.blog.nl)

Waar de een geheel bedroefd is om de (naar verluidt) gapend-saaie laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw, verheugen anderen zich op een nieuw seizoen pulp-tv.

Niet alleen zijn de Oh Oh Cherso deelnemers naar Tirol vertrokken: Lia (dank je!) attenteerde me op de nieuwe Dames in de Dop.

RTL5 zendt vanaf maandag (dagelijks!) de serie uit over acht tieners en twintigers die bepaald niet op hun mondje gevallen zijn en hun tijd vooral half-ontbloot in de kroeg doorbrengen. De bedoeling is dat de ‘dellen’ in tien weken omgetoverd worden in ‘dames’.

In vorige seizoenen konden we genieten van deelnemers die Roxanne, Daisy, Cherish of Sharon heetten, maar ook Anna, Lara, Susanne of Astrid.

Dit jaar is het de beurt aan Dilara, Jenna, Jennifer, Linsey, Lois, Meron, Yosie en Zira. Ik ben zeer benieuwd of we in 2012 ineens een golf(je) meisjes gaan zien die Meron of Zira worden genoemd.

Het niveau is in elk geval weer hoog: “Jenna (19) houdt van avontuurtjes met mannen, maar haar allergrootste liefde is de zonnebank.”

12 antwoorden op “Dilara, Linsey en Lois: de nieuwe Dames in de Dop”

 1. OMG! Inderdaad een hoog niveau, nog zo’n mooie:
  Linsey’s (19) levensmotto is: ‘Je moet niets behalve poepen, toch?’
  Gelukkig hoef ik hier niet naar te kijken.
  Qua namen zit er absoluut niks tussen voor mij!

 2. Sira of Zira is op zich een mooie naam, maar je wenst toch geen enkel kind toe dat het naar een tv-serie op RTL 5 wordt genoemd…

 3. Zo op een rijtje vind ik de namen ook niks. Maar Jenna op zich vind ik best oke.

 4. De enige die in imho nog enige aanleg had om een classy dame te zijn was Lois. Jammer dat die er nou net uit is. Ook de enige die niet zo’n uitgestreken dellentronie heeft, maar een leuk bekkie.

 5. respect voor de dame,s !
  en ook de gozer,s !
  doe jullie best daaro en dan komt alles goed !

Reacties zijn gesloten.