Een Sesamstraat-cd met je eigen naam

Toen ik in de jaren tachtig grootgroeide, was er nooit iets te vinden met mijn eigen naam erop. Die frustratie werd gedeeld door klasgenoten met andere vergeten klassieke voornamen en door vriendinnetjes die de pech hadden om niet Karin maar Karen te heten, of Susan in plaats van het gangbare Suzanne.

Met de opkomst van internetwinkels hoeven de kinderen van nu nooit meer verstoken te blijven van een mok of tandenborstel met hun naam: het artikel wordt op maat voor ze gemaakt.

In Amerika gaan ze daarin natuurlijk nog wat verder dan in Europa: daar zijn zelfs dvd’s met Disneyfilms of Sesamstraatafleveringen te koop waarin je zelf de hoofdrol speelt. Het bedrijf verwerkt je foto in de video, en neemt ‘met de hand’ je naam op, en voor omgerekend 15 tot 25 euro heb je je eigen gepersonaliseerde exemplaar.

Bestaat zoiets ook in Nederland, behalve die inmiddels saaie, vaak nogal slecht geschreven boekjes waarvoor je een aantal ‘eigen’ namen mag gebruiken?

3 antwoorden op “Een Sesamstraat-cd met je eigen naam”

  1. Ja, dat klopt! Ook onze dochter heeft zo’n boekje gekregen voor haar verjaardag. Zelfs twee,1 van opa en oma en 1 van haar oom en tante!! Heel erg leuk.

  2. En waar bestel ik zo’n cd van Sesamstraat met de naam van mijn kleinkind ?

Reacties zijn gesloten.