13 antwoorden op “Joa, Lowie en Maudi vinden u enorm aardig”

 1. Namen zijn op zich wel leuk, maar ik zou ze niet zo snel kiezen. Jip associeer ik meteen met Janneke. Balou met die beer uit een Disneyfilm. Joa; op zich wel leuk, maar liever Jona(h) o.i.d. Melle wordt het niet, want dat lijkt teveel op mijn naam. Lowie vind ik een slechte keus, omdat je hoogstwaarschijnlijk toch mensen krijgt die denken dat het op z’n Frans (Louis) gespeld moet worden. Max; mwah, wordt hem niet. Maudi vind ik niet zo; Maud trouwens ook niet. Yannick vind ik dan de mooiste; evt gespeld als Jan(n)ick, bvb als verwijzing naar opa/oom/o.i.d. Kan al niet vanuit mijn kant, maar wie weet…

 2. Van minimaal 3 van de gezinsleden weet ik niet of het om een jongens- of meisjesnaam gaat…

 3. Max, Melle en Maudi vind ik leuk. Jip gaat wel.
  Yannick is an sich wel leuk, maar die heb ik al te vaak gehoord. Balou is een dikke beer uit Jungle Book. Lowie associeer ik met achterbuurt. En Joa is gewoon niets.

 4. Max en Yannick vind ik wel leuk. Balou vind ik ook mooi, maar het doet me meteen aan de dikke bruine beer denken…

 5. Ik vind de namen op zich wel leuk,
  Ik vind Balou ook een erg leuke naam, idd wel jammer dat als je de naam hoort gelijk aan die beer uit jungle book moet denken. Daarom is het voor mij geen optie. Jip vind ik leuk voor een jongen en meisje. Melle vind ik ook leuk en Maudi klinkt ook wel lief.

 6. Lijkt wel of dit briefje namens een hele groep huisdieren is geschreven…

 7. Ik vind Maudi leuker dan het populaire Maud. Kende op de lagere school een Maudia. Nóg leuker. Het zal voor de ouders van nu teveel lettergrepen hebben…

 8. Ik denk ook meteen aan een huishouden met allerlei dieren!

 9. ik denk dat het deels om dieren gaat, honden.

  Maudi , Joa en Lowie vind ik orgineel, zouden ook namen uit een kinderboek kunnen zijn.

  Tja, Max en Yannick : 13 in een dozijn.

 10. Ik denk niet dat het om 1 gezin gaat eigenlijk!
  Anders is er wel zeer weinig samenhang in de namenkeuze.

  Jip, Balou en Joa zijn voor mij ook geslachtsloos. Vind er verder niet 1 mooie naam tussen zitten. Behalve Max vind ik voor een hond wel ok.

 11. Ik ben op zoek naar de herkomst en betekenis van de naam Loethe. Ik geloof dat het een friese naam is. Kan iemand mij helpen?

Reacties zijn gesloten.