Teddybeer bedreigt reclasseringsambtenaar

We wisten al dat een ‘rare’ naam leidt tot een grotere kans op het begaan van misdrijven (dank aan de vele inzenders van dat onderzoek!), maar dat we al zo snel bewijs zouden krijgen…

De FBI heeft eind januari een aanklacht ingediend tegen een vrouw die haar reclasseringsambtenaar herhaaldelijk bedreigde met mishandeling, en erger. Haar naam? Teddy Bear Paradise (met bijpassend aaibaar haar).

Reacties

 1. Roos says

  Teddy Bear Paradise? Ik vraag me toch echt af hoe je als ouder bij zo’n naam uitkomt. Teddy, oke, redelijk normale naam nog. Bear/Beer al vrij idioot, maar toch. Paradise sowieso al te erg. Maar het is toch vooral de combinatie die het hem doet, teddyberenparadijs, hoe kom je er op.

 2. Ik opende de site net, en ik vond de vrouw er niet echt uitzien als een teddybeer… Wie noemt zijn kind nu weer zo. Teddyberenparadijs; meer iets voor een tekenfilmserie…

 3. Leonie says

  Ja, hihi. Ik moet gelijk aan Disney denken!

 4. A.gna says

  Ieuw, wat een enge Teddy Bear 😉

  A.gna

 5. Maartje says

  Hahahahaa! Hier moest ik echt even HEEL hard om lachen!! Teddy Bear Paradise! Die maakt het wel erg bont!

Wat vind jij?