Tommy Hilfiger krijgt zoon Sebastian Thomas

Tommy Hilfiger, hier vooral bekend van op strandvakantie gekochte nepshirts met schreeuwerige letters erop, maar in de rest van de wereld een vooraanstaand modemerk, is gisteren voor de vijfde keer vader geworden.

Ik wist niet beter of het was een Duitser, maar hij blijkt een Amerikaan van Ierse afkomst te zijn. Met zijn ex-vrouw Susie heeft hij al vier kinderen: Alexandria (24, ‘Ally’ in de MTV realityshow Rich Girls), Richard (18, hiphopper ‘Rich’), Elizabeth (15) en Kathleen (13).

Vorig jaar december trouwde hij zijn tweede vrouw, Dee, die eerder getrouwd was met de Italiaanse tennisser Gianni Ocleppo. Uit dat huwelijk had ze ook al twee zoons: Alex en Julian. Altijd leuk, twee stiefkinderen met dezelfde naam.

Dee en haar nieuwe echtgenoot hebben er geen gras over laten groeien, want gisteren werd Sebastian Thomas geboren.

Kijk, het is natuurlijk leuker schrijven over beroemdheden die hun kinderen allerlei foute of moeilijke namen geven, maar dit is ook wel weer eens plezierig. Sebastian is zo’n naam die het altijd goed doet, niet te populair, maar ook nooit uit de mode.

8 antwoorden op “Tommy Hilfiger krijgt zoon Sebastian Thomas”

  1. Ik vind Sebastian een prachtige naam. Stuk mooier dan Sebastiaan.
    Sebastian is de tweede naam van mijn zoon. Als roepnaam vond ik hem net iets te lang.

  2. Mooie namen bij elkaar. Sebastia(a)n zwerft hier ook rond op het lijstje voor ooit (wss wel als tweede naam), maar toch, mooie naam.

  3. Heerlijk normaal! Prachtige klassieke namen, daar hou ik wel van.

  4. Hm, ik associeer hem ongewild toch met die krab uit “De kleine zeemeermin”.

  5. sebastian, christian, waarom die ian? en niet iaan? ik vin dat veel mooier in het nederlands, of je moet het op zn engels uitspreken. maar niet de ian op de zn nederlands, verschrikkelijk.

  6. Tsja d’r zijn tegenwoordig zat namen, die je niet meer op z’n NL moet proberen uit te spreken. Wat dacht je van Ashleigh of Hayleigh? Het is alleen wat moeilijker voor de wat oudere mensen.

Reacties zijn gesloten.