Twee keer een tweekleurige tweeling

Dean Durrant (33) en Alison Spooner (27) kregen zeven jaar geleden twee dochters, die er tot ieders verbazing heel verschillend uitzagen. Lauren heeft net als haar moeder rood haar, blauwe ogen en een blanke huid – haar zus Hayleigh heeft de donkere haren, ogen en huid van haar vader.

Vorige week gebeurde het ondenkbare nog eens: opnieuw een meisjestweeling en alweer twee totaal verschillende kinderen: Leah en Miya. Twincredibles!

Ik vind het wel apart dat de donkere meisjes de bijzondere spellingen hebben gekregen (Hayleigh en Miya), terwijl hun lichtere zusjes redelijke standaardnamen dragen (Lauren en Leah). Of is dat muggenzifterij?

Bron: The Sun

8 antwoorden op “Twee keer een tweekleurige tweeling”

 1. Nee, da’s geen muggenzifterij.
  Hayleigh vind ik ronduit verschrikkelijk, Miya wél erg mooi, maar liever Mia. Lauren vind ik oké, Leah erg mooi, maar Leah en Miya bij elkaar… Niet echt.
  Wel een leuk verhaal.

 2. Wat leuk. Naast voornamen zijn tweelingen ook een van mijn interessegebieden 🙂

  En duizend keer liever Lauren of Leah dan Hayleigh of Miya…

 3. Wat grappig ! Geen muggenzifterij, echter vind ik Leah ook wel bij een donker meisje passen. Lauren vind ik echt voor een blank meisje.

 4. Erg grappig! Twee keer een tweeling is sowieso al toevallig, maar dit al helemaal!

  Ik ben niet zo thuis in de Engelse namen, maar vind Hayleigh in ieder geval niet erg moe. Miya en Leah bij elkaar is inderdaad een beetje apart; je hoort het verschil bijna niet.

 5. Wat een mooie meiden. Allevier.
  Heel leuk verschijnsel dit!

  Leah is in het Engels toch lie-jaa? Dan lijkt het veels te veel op Miya.

  A.gna

 6. Inderdaad, prachtige meisjes hoor!Ik ben het met de anderen eens dat Miya en Leah wel een beetje hetzelfde klinkt. Maar goed, een aparte spelling past misschien ook wel goed bij deze bijzondere combinaties!

 7. leuk verhaal en leuke foto! Heel gaaf…

  namen… ach ja… kzou ze allemaal niet kiezen…

Reacties zijn gesloten.