Vier vierlingen in hetzelfde ziekenhuis

In een Amerikaans ziekenhuis werden de afgelopen paar weken maar liefst vier vierlingen geboren. Van drie zijn de namen bekend gemaakt.

Kami en Nick Lambe rekenden op een of twee baby’s na het laten terugplaatsen van twee embryo’s tijdens een ivf-behandeling. Het werden er vier, doordat een embryo zich twee keer had gedeeld. De drieling, Rocco Dean, Madden Jax en Jagger Cole, is niet van elkaar te onderscheiden en dus heeft ieder jongetje zijn eigen kleur dekens, kleertjes en zelfs nagellak op een teentje. Hun zusje Sloan Olivia is natuurlijk roze.

Sharmeen en Imran Mussani kregen 2,5 jaar geleden een zoontje: Shayaan. Hij heeft nu drie broers: Mehran, Iffaam en Ramiz en een zusje, Nourya.

De van oorsprong Israelische piloot Eli Zohar miste de geboorte van zijn kinderen. Hij moest op video terug zien hoe hij vader was geworden van Jet Adam, Sky Michael, Max Ethan en Aurelia Elizabeth. Zijn vrouw, Dafna Noury, had de weken voorafgaand aan de geboorte in een camper op het parkeerterrein gewoond, zodat ze meteen in het ziekenhuis kon zijn. Het stel koos voor Jet en Sky vanwege hun vaders luchtvaartcarriere. Wel sneu voor ‘gewone’ Max – zijn zusje heeft ten minste nog een bijzondere naam gekregen.

Bron: 4-titude: 4 sets of quads, same hospital.

6 antwoorden op “Vier vierlingen in hetzelfde ziekenhuis”

  1. Poeh hé… 4 kinderen in 1 keer! Ik heb aan een peuter en een baby al mijn handen vol!

  2. en dan ook nog 3 keer 3 jongens en 1 meisje, lijkt me ook wel sterk. Zonder de associatie met Mick had ik Jagger nog best leuk gevonden denk ik

  3. Je zal maar 4 kinderen in een keer krijgen!! Ook grappig dat het steeds 3 jongens en 1 meisje zijn. Ik vind eigenlijk alleen de namen Olivia en Nourya mooi, en Shayaan ook wel.

  4. Wauw dat is een leuk onderwerp voor in mijn verzameling.Ik verzamel van alles wat maar over meerlingen gaat.Dit komt zeker in mijn plakboeken.
    Ans

  5. ik vind het raar dat bijna iedereen 3meisjes en een jongen heeft

Reacties zijn gesloten.