Vierling met twee moeders

Nog wat meerlingnieuws vandaag…

Anne Marie en Randy Hamlet waren al jaren bezig een gezin te stichten toen een schoonzus aanbood om draagmoeder te zijn van hun kind. Ze kreeg twee embryo’s van het koppel en raakte zwanger van hun tweeling.

In een laatste baat-het-niet-dan-schaadt-het-niet poging liet ook de wensmoeder twee van haar via ivf verwekte embryo’s terug plaatsen. Wonder boven wonder raakte ook zij in verwachting van een tweeling.

Vierling Michael, Michelle, Madison en Marissa werden binnen tien dagen na elkaar geboren en met elkaar herenigd. Anne Marie en de draagmoeder, schoonzus Marlo Barreto, zochten de namen samen uit.

Hmmm. Inmiddels weet ik niet meer wat erger is: een serie van dit soort M-namen? Of namen waarvan je denkt: hoe krijgen ze het in een gezin uitgezocht, zoals bij deze pasgeboren vijfling, waarbij je eerder een Noah en een Sarah dan een Annabelle en een Addison verwacht: Jacob, Moses, Adam, Annabelle en Addison.

5 antwoorden op “Vierling met twee moeders”

  1. Wat een mooi verhaal! Ik vind de M-namen, op Michael na, wel mooi op zich, zou ze zelf alleen niet bij elkaar hebben uitgezocht.

  2. ik vind et niet mooi dat ze allemaal met een M beginnen, ook niet als in meerlingen de namen op elkaar lijken. zoals tim en tom, dian en rianne.
    super verhaal inderdaad.

  3. Zag laatst hier in het Brabants Dagblad een jongenstweeling, Xam en Max……
    Vreselijk

  4. Kunnen ze beide tenminste wel hun naam achterstevoren schrijven en zeggen… Blergh, slechter had het niet kunnen zijn.

Reacties zijn gesloten.