Vriendinnen krijgen tegelijk een zoon

Om de spanning wat verder op te drijven hadden hartsvriendinnen Nathalie Peels (29) en Ilona Heinze (28) uit het Belgische Diepenbeek afgesproken elkaar niet te vertellen wanneer hun bevalling zou beginnen. Niet alleen hadden ze ieder al een zoontje – Aidan en Robin – ook waren ze vier dagen na elkaar uitgerekend van hun tweede zoon.

Eenmaal in het Salvatorziekenhuis aangekomen bleken ze echter naast elkaar terecht gekomen in de verloskamers en zo werden twee minuten na elkaar Leyton en Yorrit geboren.

Leyton is nog toepasselijk voor het tennisseizoen, maar Yorrit? Dat klinkt als een soort drinkontbijt.

10 antwoorden op “Vriendinnen krijgen tegelijk een zoon”

  1. Leyton vind ik vreselijk, Yorrit wel mooi, maar ik zou veel liever Jorrit schrijven (zo ken ik er ook een, dat scheelt).

  2. waarom is yorrit/jorrit een naam voor een drinkontbijt? hoop dat die gedachte is voortgekomen uit de letter Y, en niet de naam zelf. zo heet mn broer namelijk, en ik vind het een mooie naam.

  3. Ik vind Robin echt prachtig; zowel voor een jongen, als voor een meisje. Aidan vind ik ook nog wel gaan. De namen van de twee jongste zoontjes vind ik minder – ook niet heel lelijk, maar ik zou ze zelf nooit uitkiezen.

  4. Vind ook de namen van de oudste kinderen ook stukken mooier dan die van hun kleine broertjes!

  5. Leyton is wel leuk, alleen het klinkt zo Engels. Vandaar misschien de verwijzing naar het tennis? Al vind ik dat wel nergens op slaan..

  6. Is dit verhaal zo bijzonder???/ ik ben van de oudste op schrikkeldag ,samen met iemand van de zwangerschapsgym ook 10 minuten na elkaar bevallen, En van mijn 2e dochter waren mijn collega en ik alle 2 zwanger en wij zijn ook de zelfde dag bevallen, met 1 uur en een kwartier er tussen van een dochter! dus tot 2 keer toe met een bekende vasn mij!

Reacties zijn gesloten.