Zucht

Na vorige week de lange lijsten met jullie op- en aanmerkingen doorgewerkt te hebben, ploegend door tussendoor namen radende en op elkaar reagerende dames, had ik de overzichten met zwangere en bevallen VIPs compleet. Waarna er iets niet goed ging bij het publiceren en meerdere zwangere dames de oversteek naar de geboren! pagina niet hadden overleefd. Ik doe later vandaag een nieuwe poging.

5 antwoorden op “Zucht”

  1. Ik voel me medeschuldig aan je geploeter gezien ik fanatiek namen raad. Sorry 😉

  2. Hoi Emma, veel succes!! Ik vind je weblog in ieder geval erg leuk!

  3. @emma: heb me ook gestoord aan de vele ‘overbodige’ posts. Het gaat tenslotte alleen om het melden van een zwangere en tzt om de naam. Dus als iemand al een reactie heeft gepost met een nieuwtje hoeven er niet nog 3 bij met hetzelfde nieuwtje! Misschien moet je een chatbox openen voor de dames zodat ze lekker kunnen kletsen en namen raden?

  4. Sorry, maar waar kan ik deze site vinden? of bedoelen jullie het namenprikbord?

  5. @ Selma,

    Dat een nieuwtje meerdere keren wordt genoemd is omdat de reactie niet rechtstreeks geplaatst wordt, soms duurt het dus enige tijd voor een reactie zichtbaar is, waardoor meerdere mensen met het zelfde nieuws komen, dat is nu eenmaal het systeem waar de site mee werkt.

Reacties zijn gesloten.