Als je nog 25.000 dollar over hebt…

Lavonne Drummond (36) uit het Amerikaanse Arkansas redt het financieel nauwelijks met hun zes kinderen en een zevende in aantocht. Je kunt daarom geld bieden voor het recht haar nieuwste kind van een naam te voorzien: de ebay-bezoeker die zaterdagavond het hoogste bedrag heeft geboden, mag iets verzinnen.

Mocht je zin hebben: bezoekrecht aan je ‘vernoemde’ is inbegrepen. Het zou echter kunnen dat vaderlief je niet al te vriendelijk zal ontvangen: hij weet nog van niets van zijn vrouws initiatief.

Ashley, Andrew, Holly, Heather en Janelle kun je niet meer gebruiken, want zo heten de grote broers en zussen al. De teller stond toen ik net keek op 2.550 dollar. Maar vooruit, zonder extra kosten mag je hieronder je eigen keuze geven.

7 antwoorden op “Als je nog 25.000 dollar over hebt…”

 1. Staat single mom..denk dat vaderlief niets in te brengen heeft ..

 2. Leuk initiatief. Als ik geld over had, zou ik het kind naar mezelf vernoemen 😉

 3. Zoiets vreemds heb ik nog nooit gehoord…Tja, alles om geld te verdienen. Ik ben niet zo goed in Amerikaanse namen, maar misschien iets als Hilary??

 4. Ebay voor een jongen? Yabe voor een meisjes?

 5. oke dat gaat dus een naam worden die vierkant nergens op slaat. hoop dat ze wel iets normaals verzinnen.
  anders ben je voor altijd ‘die’ baby met ‘die’ naam waarvoor veel geld is betaald.
  genant

 6. JA JA … Ik wij krijgen ook een kindje .. wie meeste geld stort mag ook mijn kind een naam geven …

  BULSHITTTTT…

  VOOR GELD DOEN ZE OOK VAN ALLES TEGENWOORDIG…

  IS MIJN KIND EN OF IK ALS OUDERS GEVEN HET KIND EEN MOOIE NAAM .. PUNT..

Reacties zijn gesloten.