De Kelly family, maar dan anders

Terwijl minister Hirsch Ballin ons vanaf de camping ongemakkelijk in driedelig grijs maant vooral geen persoonlijke gegevens op internet achter te laten, bloeit de ene na de andere virtueel begonnen liefde op.

Zo vinden mensen elkaar via Hyves, omdat ze op dezelfde school zaten, of via LinkedIn, nadat hun collega’s aan hetzelfde project werkten.

Op Facebook zocht Kelly Hildebrandt, een 20-jarige Amerikaans meisje uit Florida uit verveling naar naamgenoten. Ze stuurde in februari een berichtje naar de enige andere Kelly Hildebrandt in het bestand, een 24-jarige Texaan.

Na een hoop mailen, bellen en wat ontmoetingen vielen ze voor elkaar en gaan in oktober zelfs trouwen. De naamgenoten hebben de eerste problemen al ondervonden, toen het reisbureau een van de tickets voor een gezamenlijke reis annuleerde omdat men dacht dat de cruise per ongeluk dubbel was geboekt.

Zo’n 250 jaar terug in de stamboom wees uit dat Kelly Katrina en Kelly Carl niet elkaar verwant zijn, wat ook meteen de weg vrijmaakte voor nageslacht. Ze hebben al aangegeven dat geen van hun eventuele kinderen Kelly zal heten. Er zit daarmee één voordeeltje aan de gedeelde achternaam: de naam Hildebrandt dreigde aan de kant van ‘Kelly girl’ uit te sterven, maar krijgt nu mogelijk een nieuwe kans.

Ze zijn niet de enigen die zichzelf zochten, en vonden. Op Facebook bestaat bijvoorbeeld de “Our Name is David Nelson” groep. De 52 leden tellende “We Are Paul Quinn” groep accepteert zelfs geen leden die Paula of Pauline heten: alleen ‘echte’ Paul Quinns.

Bedankt voor de tip, Angelique en Nika!

Eén antwoord op “De Kelly family, maar dan anders”

  1. Wat grappig om te lezen dat daar een relatie uit is voortgekomen. Een echte Kelly family inderdaad, haha.

Reacties zijn gesloten.