Bekende baby’s op komst 2008

Het jaar zit erop! Dank jullie voor het insturen van de honderden reacties om deze lijst actueel te houden!

achterstallig 2007/2008

 1. Henny Vrienten (1948, zanger): zoon Teun of toch Tijn (kan geen betrouwbare bron vinden), broertje van Polle (m), Xander (m), Meke (v) en Melle (m) (via Elza, Lucille en Saar)
 2. Joachim Dejonckheere (1976, Mister Belgium 2001) & Vanessa: 1e kind in november 2007 (via Ellen)
 3. Marcel Maijer (1965, sportpresentator): 2e kind in oktober 2007 (via Hélène)

460 antwoorden op “Bekende baby’s op komst 2008”

 1. AMSTERDAM – Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar (25) en zijn vriendin Maddy verwachten hun eerste kindje.
  “We kunnen ons geluk niet op”, zegt het stel in weekblad Privé. Maddy: “Het is nog vrij pril, maar tot nu toe verloopt alles goed.” Klaas-Jan en zijn vriendin zijn bijna acht jaar samen.

 2. Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar (25) en zijn vriendin Maddy verwachten hun eerste kindje.

  “We kunnen ons geluk niet op”, zegt het stel in weekblad Privé. Maddy: “Het is nog vrij pril, maar tot nu toe verloopt alles goed.” Klaas-Jan en zijn vriendin zijn bijna acht jaar samen.

  De voetballer reisde vanmorgen af naar zijn nieuwe club Real Madrid, waar hij vandaag een medische keuring ondergaat.

 3. RTL Boulevard meldt verder dat de baby van Klaas-Jan en Maddy in mei verwacht wordt.

 4. Dirk Jan Klaas (Klaas-Jan) Huntelaar (1983) en Maddy Schoolderman verwachten hun eerste kindje
  Huntelaar is de komende 4,5 jaar speler van Real Madrid.

 5. Klaas-Jan Huntelaar wordt vader:
  Klaas-Jan Huntelaar en zijn vriendin Maddy verwachten een eerste kindje. De zwangerschap is nog pril, de baby wordt in mei verwacht. Dit meldt weekblad Privé.

  De 25-jarige spits van Ajax, die dinsdag een transfer naar Real Madrid afrondde, en zijn vriendin zijn bijna acht jaar samen.

  In Privé vertelt het stel hun “geluk niet op” te kunnen. “Het is nog vrij pril, maar tot nu toe verloopt alles goed”, voegt Maddy toe.

 6. Leuk voor ze! Zij is volgens mij lerares op een basischool (?) Ze zijn nooit zo prominent in de publiciteit, willen ze volgens mij nooit. Dus hij lijkt echt op Ruud van Nistelrooy. Die zie je ook bijna niet in de bladen. Ik heb echt geen idee hoe zijn vrouw eruit ziet.

 7. @Evy op de site van Leo Vogelzang staan wel foto’s van Maddy Schoolderman. Ze ziet er best leuk uit.

  Ik zit altijd nog ’te wachten’ op het bericht dat Rob de Nijs en Henriëtte een baby verwachten. Eerst trouwen dan willen ze in het huis gaan wonen waar Belinda nog in woont en daarna een baby. Hij is 64 en zij 38 jaar maar tegenwoordig zie ik wel meer ‘oude’ aanstaande vaders voorbij komen

 8. ik hoorde gisteren 4/12 dat froukje de both 3/12 was uitgerekend. dus het kan elk moment komen.

 9. ben benieuwd wat het is en hoe ze het noemt
  ik hoop geen teuntjes meer

 10. olympisch hoogspringkampioene Tia Hellebaut De 30-jarige atlete is drie maanden zwanger van haar coach en partner Wim Vandeven.

 11. Als het goed is, komt het kindje van Froukje de Both tussen nu en woensdag. Vorige week las ik namelijk op de site van de Telegraaf dat ze dus inderdaad vorige week woensdag, de 3de, was uitgerekend. Als het er deze woensdag, de 10de, nog niet is, dan wordt het gehaald. Dus nog even afwachten!

 12. Claire en Huub uit de Gouden Kooi verwachten een baby’tje, las ik op http://www.rtlboulevard.nl:
  Het koppel dat in de Gouden Kooi elkaar het ja-woord gaf, Huub en Claire, krijgt een kindje. Dit vertelt Huub aan RTL Boulevard.

  Claire heeft zaterdag haar eerste echo gehad en ze blijkt al drie maanden zwanger te zijn. Het kindje is niet gepland, maar van harte welkom. De blondine heeft net een kapsalon in Hilversum geopend en is daar nu heel erg druk mee. In juli wordt de baby verwacht.

  Het is de tweede baby van een koppel dat in de Gouden Kooi is ontstaan. Dennis en Nadia kregen eerder dit jaar al een kindje. Ook Brian wordt vader. Toen na de Gouden Kooi zijn relatie met Amanda stuk liep, bezwangerde hij zijn ex Tamara.

 13. Gouden Kooi-deelnemers Huub van Ballegooy en Claire Recourt verwachten een kindje. Dat schrijft Claire op het weblog dat zij bijhouden.
  Wanneer de baby van Huub en Claire wordt verwacht, is niet bekendgemaakt.

 14. Huub en Claire uit de gouden kooi verwachten hun eerste kindje.

  Het leven van Huub en Claire, die in april tijdens hun deelname aan het realityprogramma trouwden, staat volgens Claire ‘in één klap op z’n kop’ door de komst van de baby. “Het is gewoon écht! We zijn er al een tijdje achter. Nu we het gezien hebben, lijkt de rest zo onbelangrijk… ongelooflijk wat dit met je doet. Wat een wonder!”, schrijft ze.

 15. Las net op de site van de telegraaf, dat Huub en Claire van de gouden kooi een kindje verwachten, de kleine wordt ergens in juli verwacht

 16. Tweede goudenkooi-baby op komst!
  AMSTERDAM – Oud Gouden Kooi-bewoners Huub en Claire verwachten in juli hun eerste kindje.
  Het stel dat elkaar leerde kennen én trouwde in de Gouden Kooi villa is ontzettend blij met de zwangerschap van Claire, die inmiddels drie maanden in verwachting is. Afgelopen zaterdag vond de eerste echo plaats, zo meldt RTL Boulevard.

 17. Oud Gouden Kooi-bewoners Huub en Claire verwachten in juli hun eerste kindje.

 18. Remco Veldhuis (1973)
  Veldhuis en Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper
  Remco en zijn vrouw Ruudje verwachten een kindje

 19. Remco Veldhuis en zijn vrouw verwachten volgend jaar hun eerste kindje:
  Remco Veldhuis, bekend van het duo Veldhuis en Kemper, wordt vader. Dat vertelde de cabaretier en zanger maandag aan RTL Boulevard.

  Maandagavond was het duo Veldhuis en Kemper te gast bij RTL Boulevard, om te praten over de Top 2000 op Radio 2. Na het interview verklapte Remco Veldhuis (1973) dat zijn vrouw zwanger is.

  Remco en zijn vrouw Ruudje zijn een koppel sinds oktober 2000. In 2007 trouwden de twee.

  Veldhuis en Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. In 2003 scoren zij een dikke hit met ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was’. Het nummer bereikt plaats 2 in de Nederlandse Top 40, en is in 2003 het meest gedraaide Nederlandstalige nummer op de radio.

 20. Remco Veldhuis verwacht inderdaad zijn eerste kindje. Datum is nog onbekend.

  De Vlaamse Kristl Strubbe wordt in juli moeder van haar vierde kindje. Haar drie kinderen heten: Estée, Merlijn IJsbrand en Matilda.

 21. Tv-presentatrice en VLD-politica Kristl Strubbe is zwanger van haar vierde kind. De bevalling is gepland voor juli. Dat meldt Story.
  Voor Strubbe is het haar tweede kind samen met haar vriend Vincent Stuer. Ze heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie met Hans Otten: Estée en Merlijn. Met Stuer heeft ze een dochter: Mathilda.

 22. aanvulling..
  Kristl Strubbe (1973)
  Vincent Stuer is de woordvoerder van minister van buitenlandse zaken Karel De Gucht.
  De kinderen die Kristl kreeg met Hans Otten: twee kinderen Estée (geboren op 13 mei 2000) en Merlijn (geboren 18 juni 2003).

 23. Prinses Aimée en Prins Floris verwachten tweede kind. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag laten weten. Het stel verwacht de baby in juli 2009. Ze hebben al een dochtertje van 1, Magali.

 24. Prinses Aimée is weer in verwachting (hopelijk wordt het dit keer een betere naam dan Magali…). Dit is het bericht:
  Prins Floris van Vollenhoven en prinses Aimée van Vollenhoven-Söhngen verwachten hun tweede kindje, zo maakte de RVD woensdag bekend.

  Het kindje wordt begin juli 2009 verwacht. Het prinselijk paar laat weten erg blij te zijn met de zwangerschap.

  Floris en Aimée trouwden in 2005. Op 9 oktober 2007 werd hun eerste dochter geboren, genaamd Magali Margriet Eleonoor van Vollenhoven.

  Floris is de jongste zoon van prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Het zal het tiende kleinkind zijn van Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.

 25. dani bles is maandagavond 8/12 bevallen van een zoon Florian.
  stond op sbs teletext.

 26. Hans (49 jaar) en Connie Ruhof die meededen aan de eerste serie van het datingprogramma “Boer zoekt Vrouw” verwachten hun tweede kindje.
  Ze trouwden in 2006.
  Het eerste kindje, Anna, werd op 18 oktober 2007 geboren.

 27. Hans en Connie, die meededen aan de eerste serie van Boer zoekt Vrouw, verwachten over een half jaar hun tweede kindje.

  Het eerste kindje van Hans en Connie werd op 18 oktober 2007 geboren. Boer Hans riep dat hij graag een jongen wilde: “Een opvolger voor het bedrijf is meer dan welkom.” Maar hij wijzigde zijn mening toen hij Anna voor het eerst in zijn armen had. “Ach, in deze tijd kan ook een meisje prima haar mannetje staan op de boerderij.”

 28. Prins Floris van Vollenhoven en prinses Aimée van Vollenhoven-Söhngen verwachten hun tweede kindje, zo maakte de RVD woensdag bekend.

  Op 9 oktober 2007 werd hun eerste dochter geboren, genaamd Magali Margriet Eleonoor van Vollenhoven.

 29. Hans en Connie (Boer zoekt vrouw) krijgen een tweede kindje. Over een half jaar wordt het broertje/zusje van Anna verwacht. Als ik goed gerekend heb is dat juni.

 30. Prins Floris en Prinses Aimée verwachten hun tweede kindje begin juli 2009. Dit kindje zal het broertje/zusje worden van Magali, hun 1 jaar oude dochtertje.

  De tweede Boer Zoekt Vrouw baby is op komst! Boer Hans en zijn vrouw Connie verwachten de tweede spruit, het broertje of zusje van Anna, in over een half jaar.

  Ik weet niet of het volgende al bekend is, maar boer Dirk Jan en zijn vrouw Petra hebben in augustus een meisje gekregen die zij Fleur hebben genoemd!

 31. Froukje de Both is bevallen van een dochter; Emma Sara!!

 32. Froukje de Both en Jeroen te Rehorst hebben een dochter gekregen. Zij hebben haar Emma Sara Maria genoemd. Zo’n toch wel gewone naam had ik niet verwacht bij Froukje. Ik had iets veel aparters verwacht.

 33. om het achterstallig-lijstje te verkleinen heb ik het nog even gedubbelchecked: de jongste kinderen van Henny Vrienten zijn Teun en (uit 2007) Melle.

 34. Er wordt gespeculeerd dat Birgit Schuurman zwanger is van haar man Arne Toonen….

 35. Het gerucht gaat dat Birgit Schuurman zwanger is! Het zou het eerste kindje zijn voor haar en haar man Arne Toonen.

 36. De Story suggereert dat Birgit Schuurman zwanger is van haar man Arne Toonen, maar dat is nog niet officiëel bevestigd.

 37. Er wordt gesuggereerd dat Birgit Schuurman zwanger is van haar eerste kindje, omdat ze geen druppel alcohol dronk tijdens feestjes, zei dat ze een griepje had maar wel enorm veel appelsap naar binnen gooide.

  Hmm.. ik ben benieuwd.

 38. Oh en ik lees net dat Christine Aaftink ook zwanger is van een tweeling. In de winter worden de kindjes verwacht.

 39. Lees net bij de Telegraaf dat Birgit Schuurmans zwanger zou zijn.

 40. Nance is 19 januari uitgerekend. Ze weet al of het een jongen of een meisje wordt, maar omdat haar schoonouders het nog niet willen weten houdt ze het geheim. Het wordt in ieder geval een baron of baronesje want haar vriend Pico is baron Sytzama. Ben benieuwd of dat de naamkeuze beinvloedt. Denk van niet, ze lijken niet erg traditioneel want ze zijn ook (nog) niet getrouwd.

 41. Marleen Sahupala is zwanger.Ze is nu 3 maanden zwanger, dus als ik het goed uitgerekend heb komt het kindje in juni.

 42. Marlayne Sahupala is 3 maanden zwanger. Haar kindje wordt dan waarschijnlijk ergens in juni verwacht. Marlayne (echte naam Marleen van der Broek) is getrouwd met Danny.

 43. Daniëlle Overgaag en Reinout Oerlemans verwachten hun vierde kindje. Daniëlle is nu 10 weken in verwachting en komt voor haar bevalling tijdelijk naar Nederland terug.

  Ze hebben al drie kinderen: Thijme, Fiene en Ben(jamin). Hun zoontje Reinout Daniël is overleden.

 44. Reinout en Daniëlle Oerlemans verwachten de 5de! Daniëlle is nu negen weken op weg. De kleine, die het broertje/zusje wordt van Thijmen, Reinout Daniël *, Fiene en Ben(jamin), zal ergens in juni/juli geboren worden.

 45. Voluit heten de kindjes:

  Thijmen James (7 jaar)
  Reinout Daniël (overleden)
  Fiene Joan (4 jaar)
  Benjamin Jack (2 jaar)

 46. Een heerlijk kerst voor tv-maker Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle. Zij is opnieuw zwanger. ‘Ik ben nu negen weken op weg. En bij de gynaecoloog hebben we het hartje al horen kloppen.’

  Reinout: „Het is helemaal gepland. Daan en ik hebben er eerst over gepraat en toen besloten ervoor te gaan. Het is wonderwel gelukt.”

  Nuchtere Daan, die vlak voor ons gesprek van de loopband komt – „Een uur per dag wandelen is gezond” – refereert met die opmerking aan Reinout jr. Zij verloor dat kleintje na vijf maanden in de baarmoeder. Daniëlle is er openhartig over. Zoals over alles.

  Reinout en Daniëlle emigreerden vijf maanden geleden met hun drie kinderen Thijmen van zeven, Fiene van vier en Benjamin van twee jaar naar Hollywood. Het gezin heeft het er zeer naar zijn zin. Reinout: „Je woont in een soort reservaat van sterren. Maar het is minder plastic dan wij Nederlanders denken. Ik vermoed dat wij hier wel echte vrienden opdoen. ”

  Daniëlle vertelt: „Weet je wat grappig is? Dat ik die sterren allemaal niet van naam ken. Terwijl Reinout dit een ’sterrenreservaat’ noemt. We zitten vaak met de kinderen in een parkje vlak bij ons huis, omdat onze tuin en het zwembad niet klaar zijn. De kleine Ben speelt daar met het jongste geadopteerde zoontje van actrice Sharon Stone. Dat weet ik nu inmiddels. Maar laatst zat ik onbekommerd te kletsen met een door de dokter mooi strakgetrokken mevrouw. Toen ze opstond werden de paparazzi wild; bleek ze een ster in Desperate Housewives. Dat wist ik dan weer niet.”

 47. De Story suggereert dat Birgit Schuurman zwanger is van haar man Arne Toonen, maar dat is nog niet officiëel bevestigd.

 48. Wat gokken jullie voor Nance Coolen en Ruud de Wild?

  Ik gok op:
  Nance) Voor een meisje: Roos
  Voor een jongen: Teun
  Ruud de Wild) Voor een meisje: Layla
  Voor een jongen: James

 49. Over Ruud gesproken… iets heel anders… De Wild was de op een na jongste in een gezin van elf kinderen en nu ben ik wel eens benieuwd wat de namen zijn van die broers/zusters 😉

 50. Jochem Myjer is vader geworden van Limoni Maria Marja Myjer.

Reacties zijn gesloten.